Comunitatea Madrid se alătură Nopții ideilor, evenimentul cultural și participativ care va aduce cetățenii mai aproape de antreprenoriat și inovare. Acest eveniment, care va avea loc pe 10 iunie la 20: ore în Plaza de Colón din capitală, va coincide cu celebrarea South Summit-ului, o platformă globală care conectează startup-uri, corporații și investitori care caută oportunități de afaceri.

În timpul discursului său la prezentarea întâlnirii, ministrul Economiei, Finanțelor și Ocupării Forței de Muncă, Javier Fernández-Lasquetty, a evidențiat Semnarea acordului de colaborare între Executivul Autonom și organizatorii acestui forum, Spain Startup (o companie specializată în domeniile formare, inovare și antreprenoriat).

Prin această inițiativă , scopul este de a consolida Comunitatea Madrid ca punct de atragere a companiilor e emergentă și regiune de oportunități. Pentru aceasta, în prealabil în perioada 1 – 5 iunie, se va desfășura un road show sau spectacol itinerant cu unități mobile în locuri emblematice ale capitalei unde se vor arăta progresele din sectorul public și privat în domeniul sustenabilității, bunăstării. , mobilitate, avangardă, digitalizare și flexibilitate. Aceste spații vor fi Plaza de España, Ciudad Universitaria, Plaza de Callao, Plaza de Chueca și Ventas.

Acolo, madrilenilor li se vor cere ideile lor cu privire la progresele în aceste zone și vor fi invitați să le partajeze pentru a realiza videoclipuri care vor fi proiectate la actul final de la Colón în noaptea de 10 în Iunie. În acea zi, participanții se vor putea bucura de spectacole gratuite ale lui Abraham Mateo și Bob Sinclair.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea se alătură Nopții ideilor, evenimentul care îi va apropia pe madrileni de antreprenoriat și inovație2022