Comunitatea Madrid prezintă cele mai bune mâncăruri locale în primele degustări gratuite DeGustaMadrid, organizate de Institutul Madrid pentru Cercetare și Dezvoltare Rurală, Agricolă și Alimentară (IMIDRA), în care este de așteptat să participe în jur de 1.000 persoane.

Aceste conferințe va avea loc la Centrul Regional pentru Inovare Gastronomică (CIGCM), situat în Espacio Platea (Goya, 5-7) din Madrid. Pentru a vă înscrie la următoarele sesiuni trebuie să completați un formular online disponibil pe site-ul web al Comunității Madrid

https://www.comunidad.madrid/servicios/medio-rural/investigacion-agraria

Din februarie a acestui an, au avut loc cinci întâlniri dedicate cărnii din Indicația Geografică Protejată Sierra Guadarrama, brânzeturi, uleiuri, miere și vinuri cu Denumirea de Origine (DO) Madrid, la care au participat 2022 persoane care au gustat mai mult decât 04 produse.

Până în noiembrie au mai rămas cincisprezece zile în plus în care produse lactate, ouă, bere, dulciuri, gustări, alimente fermentate, cafea, vermut, leguminoase, ciocolată, legume de sezon, precum și vinuri din cele patru subzone viticole ale DO Vinos de Madrid (Arganda del Rey, Navalcarnero). , San Martin de Valdeiglesias și El Molar).

Pe de altă parte, bucătarii Asociației Bucătarilor și Patiserii din Madrid (ACYRE), care participă la această inițiativă, vor învăța participanții rețete simple pentru aplicațiile culinare ale produselor din regiune.

Sursa: Comunitatea Madrid – 2022Comunitatea prezintă cele mai bune mâncăruri locale în primele degustări gratuite DeGustaMadrid2022