Comunitatea Madrid a livrat astăzi 33 mașini de lucrări publice Commonwealth-ului de North Valley Services din Lozoya. Aceste vehicule vor beneficia municipalitățile lor 05 și granițele acestora pentru a efectua întreținerea și întreținerea străzilor, potecilor și drumurilor rurale. Despre acest lucru a anunțat ministrul Transporturilor și Infrastructurii, David Pérez, în cadrul ceremoniei de transfer, care a avut loc la Centrul de Conservare a Drumurilor Buitrago.

Acest transfer este rezultatul acordului stabilit între Direcția Generală a Autostrăzilor și Commonwealth-ul care reprezintă localitățile din Sierra Norte de Madrid.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii a indicat că „cu această misiune îmbunătățim serviciul furnizate de 10 primăriile acestei comunități utilizatorilor în ceea ce privește întreținerea drumurilor acestora și facilitarea colectării materialelor și a deșeurilor pe drumuri” .

În acest fel, Executivul regional a transferat diferite vehicule –buldoexcavator, tr actor cu încărcătoare, motogredere, camioane cu macarale și autobasculante, pluguri de zăpadă, precum și generatoare de benzină, autoîncărcătoare, motocositoare și mașini de spălat cu presiune–, printre altele.

Al Totodată, prin această donație au fost îndeplinite cerințele municipalităților, ceea ce demonstrează colaborarea strânsă dintre Administrații, ceea ce permite o gestionare mai eficientă a serviciilor cu impact semnificativ asupra bunăstării locuitorilor.

Municipalitățile care vor avea acest utilaj de lucrări publice sunt El Berrueco, Berzosa del Lozoya, Braojos de la Sierra, Buitrago del Lozoya, Cabanillas de la Sierra, Canencia, Gascones, Horcajo de Sierra -Aoslos, Madarcos, Navalafuente, Piñuécar-Gandullas, Prádena del Rincón, Puentes Viejas, Robregordo, La Serna del Monte, Somosierra, Torrelaguna, Torremocha de Jarama, Valdemanco și Villavieja del Lozoya.

Îmbunătățirea străzilor și drumurilor publice

În sfârșit, Pérez a subliniat că „la cererea mai multor consilii municipale din regiune – San Lorenzo de El Escorial, Santa Maria de la Alameda și Valdemaqueda integrate în Asociația de Servicii Río Cofio și Robledo de Chavela–, Comunitatea Madrid a livrat și altele 05 mașini precum camioane pentru brigăzile de drumuri publice, remorci sau pluguri de zăpadă, pentru îmbunătățirea străzilor și drumurilor”.