Comunitatea Madrid sărbătorește anul acesta 10 Aniversarea implementării Cardului de Transport Public (TTP), al cărui design are un format similar cu cel al unui card bancar, ceea ce a făcut posibilă înlocuirea tehnologiei bazate pe hârtie și bandă magnetică prin microcipuri moderne. Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, David Pérez, a prezentat astăzi o ediție limitată de 64.000 titluri cu ocazia sărbătoririi acestei aniversări .

De mâine, pot fi achiziționate în mai mult de 50 Stații de rețea de metrou, cum ar fi Aeroportul Adolfo Suárez-Madrid Barajas, Atocha, Sol, Méndez Álvaro, Avenida de América, Moncloa, Chamartín sau Príncipe Pío, Gran Vía sau Plaza de Castilla, printre altele, după cum s-a confirmat astăzi de ministrul de la Madrid, care a achiziționat o copie în Nuevos Ministerios.

La câteva săptămâni după lansarea sa în 2012, un sondaj a reflectat deja că 87 % dintre utilizatori l-au preferat sistemului anterior. Această nouă metodă a oferit suficiente mecanisme de securitate pentru a preveni orice tip de fraudă sau intruziune în datele sensibile ale pasagerilor, cu flexibilitatea necesară pentru a implementa rapid noi bilete, modificări de tarif sau modificări în zonele de transport.

. )În prezent, sunt active peste 4,6 milioane de TTP-uri personale. Deși migrația mass-media s-a încheiat în 2017, anii următori au fost caracterizați de creșterea continuă a numărului de călători cu aceasta. Până în acest an, Consorțiul Regional de Transport a vândut 361.128, aproape 13. mai mult decât anul precedent la aceleași date, reflectând creșterea rezultată din reducerea cu unu 50% din prețul biletelor de transport lunare de la 1 septembrie până la 31 din decembrie a acestui an.

Proiect strategic

Tehnologia de eliberare a biletelor fără contact a fost un proiect strategic fundamental pentru sistemul integrat de transport public din Comunitatea Madrid. Consolidarea sa ca suport, cu 64% din titluri, a însemnat un avans semnificativ în realizarea unificare tarifară și tehnologică pentru toți operatorii de transport, oferind noi beneficii de securitate, confort și flexibilitate.

Biletele multimodale și multioperator, deținute de Consorțiul Regional de Transport, sunt comercializate în Metrou. rețea cu peste 1.160 automate, schimburi de unde puteți cumpăra biletele pentru 10 călătorii ale operatorilor de drumuri interurbane, Renfe-Cercanías cu mai mult de 500 tarabe de auto-vânzare, Metrou Ligero Oeste cu 50 puncte și într-o rețea extinsă de Birouri de Management, tutungerii și alte unități autorizate, ceea ce face posibilă deținerea a mai mult de 1.200 puncte de vânzare au participat la toate titlurile.

The Biletele de turism sunt distribuite la Birourile de Conducere ale Consorțiului situate pe Aeroportul Aldolfo Suárez-Madrid Barajas, în întreaga rețea de vânzare externă indicată mai sus și la automatele.

Aplicația pentru card de transport pentru IOS

Pe pe de altă parte, ministrul Transporturilor, a anunțat că, de astăzi, consumatorii îl vor putea încărca, prin intermediul aplicației Carte de transport pe telefoanele mobile cu sistem de operare IOS. Momentan s-ar putea face cu Android.

Aplicația permite reîncărcarea în aceleași condiții ca orice altă rețea de distribuție (Metro, tutunerie etc.), 24 ore pe zi, 361 zile pe an. În plus, numărul care poate fi utilizat cu fiecare telefon este nelimitat, realizându-se independent în fiecare dintre ele. Aplicația colectează exclusiv informații legate de modelul de telefon mobil și versiunea sistemului de operare instalat.

)

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid sărbătorește 10 aniversarea a implementării Cardului de transport public