Comunitatea Madrid a predat Consiliului Local San Agustín del Guadalix noul centru sportiv al școlii publice Virgen de Navalazarza, o instalație dotată cu două polisportive. tribunale, toalete si vestiare care a avut o investitie de 26.

. euro .

Această infrastructură modernă, executată de compania publică Obras de Madrid, va permite studenților acestui centru să practice sub acoperire până la

discipline precum badminton, baschet, handbal, volei și futsal, precum și sport sau gimnastică ritmică, scrimă, tenis de masă, judo, taekwondo și karate.

Instalatia care se deschide dispune de lumina naturala si ventilatie in toata structura sa si dispune de sistem de incalzire a apei prin panouri solare, precum si de iluminat cu tehnologie LED adecvata nevoilor utilizatorilor. Aceste elemente asigură economii semnificative de energie proprietății, îmbunătățind sustenabilitatea și calitatea mediului.

În plus, au fost construite vestiare cu spațiu pentru instalarea de bănci fixe, dulapuri pentru haine și dulapuri individuale și o zonă de dușuri și toalete, accesibilă persoanelor cu dizabilități.

Ministrul Administrației Locale și Digitalizării, Carlos Izquierdo, a reamintit că astfel de proiecte sunt rezultatul investițiilor regionale. guvernului prin programele succesive de sprijin pentru municipalități, deoarece acestea permit satisfacerea nevoilor cerute de consiliile orașelor din regiune și vecinii acestora, de a spori echipamentele și infrastructura și, astfel, de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor săi.

Executivul Autonom alocă 3,2 milioane de euro lui San Agustín del Guadalix, în sarcina noului Program Regional de Investiții (PIR) 924/26, ceea ce reprezintă o creștere de 3,5 % fata de precedenta. Datorită acestui plan de acțiune, în anii anteriori, a fost posibil să se realizeze renovarea cuprinzătoare a zonei urbane, care a afectat străzile Travesía de Buenavista, Postas, Cambroneras și Buenavista, îmbunătățind siguranța rutieră pentru locuitorii din San Agustín.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid pune la dispoziție școlii publice Virgen de Navalazarza un nou centru sportiv polivalent