Comunitatea Madrid promovează formarea teoretică și practică în sectorul audiovizual prin inițiativa Film Madrid Forma, care are ca scop promovarea educației profesionale în acest domeniu. Acesta este un proiect al Film Madrid, Biroul de Filmare al Comunității Madrid, în colaborare cu Alianza Industria Audiovisual (ALIA).

)

Film Madrid se angajează să învețe, de data aceasta complet digital, cu lansarea a patru tutoriale axate pe diferite domenii ale sectorul audiovizual: formate de film; tehnica fotografiei HDR sau cu gamă dinamică înaltă; durabilitate și locații.

Videoclipurile urmăresc să împărtășească cunoștințe de bază, pe lângă faptul că prezintă diferite practici de producție de film, promovând dezvoltarea audiovizualului. Profesioniști de prestigiu recunoscut, care pleacă de la pregătirea teoretică și experimentarea practică, le desfășoară într-un format simplu și accesibil.

Predarea prin tutoriale va avea premiera pe site-ul

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid promovează formarea teoretică și practică în sectorul audiovizual cu tutoriale video online gratuite