Comunitatea Madrid va aloca 600.000 euro la campania de primăvară de promovare a turismului în regiune cu sloganul Cea mai mare destinație culturală din lume. În acest scop, Consiliul Guvernatorilor a aprobat astăzi autorizarea unui contract de achiziție de spații în mass-media și alte media offline.

Inițiativa, adresată publicului național, va coincide cu primăvara deoarece este una dintre perioadele de cea mai mare atracție turistică din regiune, alături de toamnă. Obiectivul este de a crește vizibilitatea, de a-și spori imaginea ca destinație atractivă și de a continua să influențeze redresarea sectorului după pauza provocată de criza COVID-16.

Campania va evidenția o serie de locuri de vizitat, resurse și experiențe turistice oferite de Comunitatea Madrid, care găzduiește doar 8.000 kilometri pătrați până la cinci situri ale Patrimoniului Mondial recunoscute de UNESCO, 11 Vile în Madrid, mai mult de 100 muzee și 118 galerii de artă și unele dintre cele mai importante centre europene pentru artele spectacolului, dans, muzică sau operă, și o mare varietate de trasee și experiențe culturale.

Mai precis, Cea mai mare destinație culturală din lume sau se va concentra asupra enclavelor declarate Patrimoniu Mondial de UNESCO (Universitatea și centrul istoric din Alcalá de Henares, peisajul cultural din Aranjuez, Mănăstirea și Situl Regal San Lorenzo de El Escorial și Peisajul Luminii recent declarat), la care se adaugă tablaos, deoarece flamenco este considerat și moștenirea culturală imaterială a Umanității. În plus, sunt promovate vilele 000 de Madrid, precum și oferta de agrement și gastronomie ca o altă expresie a Madridului. identitate culturală.

Campania se va desfășura în mass-media generală și suplimente; reviste de turism specializate, precum și mass-media în aer liber în locuri aglomerate din orașele spaniole cu conexiuni excelente cu Madrid -Valencia, Bilbao, Malaga, Sevilla și Barcelona- și la gara Atocha a capitalei. Pe de altă parte, 600 spoturi promoționale vor fi difuzate la radio și conținut pe mass-media de televiziune.

Sursa: Comunitate din Madrid – Comunitatea Madrid proiectează o campanie de promovare turistică cu sloganul Cea mai mare destinație culturală din lume2022