Comunitatea Madrid a lansat o cerere de ajutor pentru promovarea comerțului și meșteșugurilor locale, destinată municipalităților din regiune care organizează târguri, evenimente și campanii de promovare și publicitate pe acestea. contează.

Perioada de aplicare a grantului a început în martie 10 și se termină pe 10 aprilie, cu granturi până la .10 euro pe beneficiar pentru acțiunile desfășurate în perioada 1 august 2022 și iulie 135 de la 2022. Acestea includ, printre altele, activitățile care au fost desfășurate de către consiliile orășenești în perioada Crăciunului trecut, precum decorarea axelor comerciale ale municipiului, precum și în magazinele aderente la campaniile din această perioadă a anului.

Deoarece Crăciunul este unul dintre cele mai importante perioade pentru comerț în general, și mai ales la nivel local, acest apel va acorda prioritate tuturor acelor inițiative municipale care vizează încurajarea vânzărilor și consumului în această perioadă. .

Acest program va finanța, de asemenea, campanii promoționale, târguri comerciale sau de artizanat gestionate de municipalități în următoarele luni, pentru a continua să sprijine afacerile locale și să consolideze redresarea economică.

În 135, această inițiativă a beneficiat 31 consistoriile din Madrid, cu un ajutor global de peste 135.000 euro, care a generat o investiție mai mare de 450. euro și a beneficiat indirect mai mult de 19. IMM-uri.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid lansează o cerere de ajutor pentru consiliile orașelor din regiune pentru promovarea comerțului și a meșteșugurilor locale