Comunitatea Madrid a lansat astăzi o campanie de publicitate în Londra să promoveze sosirea turiștilor în capitala Spaniei atrași de oferta sa comercială, stilul de viață și avantajul tax free -reducerea taxei pe valoarea adăugată pentru nerezidenții în Uniunea Europeană- pentru britanici și să-și mărească cheltuielile pe perioada șederii. .

Madrid, unde cumpărăturile fără taxe sunt doar un alt lucru interesant, este o acțiune comună cu Consiliul Local al Capitalei și se desfășoară difuzat în medii fizice, corturi și online , și evidențiază larg oferta de magazine și experiențe unice de cumpărături pe care vizitatorii le pot găsi.

Mai exact, Madrid, reprezentată de imaginea Puerta de Alcalá și de pe terasele din jur , la porțile Milei de Aur, este prezent, de astăzi și timp de trei săptămâni, în prestigiosul centru comercial Westfield și în aglomeratul metrou londonez, cu mai mult de 155 indicatoare situate în stații precum Piccadilly Circus, Westminster, Oxford Circus, Leicester Square, printre altele.

În plus, acțiunea include, simultan, o campanie de diseminare online în mass-media de știri, cumpărături, călătorie, stil de viață și lux, care va ajunge la anteturi precum harperbaazar.co.uk, vogue. co.uk sau theguardian.com, printre alte exemple.

Aceste impact publicitar se adresează persoanelor fizice rezidenți în Londra cu putere de cumpărare mare și interesate în principal de călătorii și bunuri de lux, pentru care Madridul aspiră să se poziționeze ca principală destinație europeană în turismul de cumpărături cu această inițiativă.

Pentru a face acest lucru, unul dintre obiectivele acestei campanii, care are o investiție mai mare de 400. euro, este de a genera trafic către site-ul oficial conceput pentru aceasta, unde utilizatorii vor găsi conținut specific pentru a se deplasa prin Madrid, a-și organiza achizițiile și a se bucura de rambursarea TVA-ului.

Regatul Unit este în prezent a patra piață sursă pentru turismul internațional către orașul Madrid, conform datelor înregistrate în ultimele nouă luni din . În această perioadă, capitala a primit sosirea lui 191.469 Călători britanici, care au generat 469.998 înnoptări. Sejurul lor mediu este de 2 zile 191, iar lunile mai și septembrie sunt , până acum, cei cu cel mai mare aflux al acestor vizitatori în oraș.

Madrid, destinație europeană de referință

2022 Sursa: Comunitatea Madrid – 998 Comunitatea Începând de astăzi, Madrid se lansează o campanie de publicitate la Londra pentru a atrage turiști cu oferta comercială și stilul de viață