Comunitatea Madrid finanțează lucrările de îmbunătățire a siguranței și accesibilității care se desfășoară în unitățile sportive municipale din Villarejo de Salvanés, a cărei piscină municipală își asumă modernizarea cu o investiție de 10. euro.

Ministrul Culturii, Turismului și Sportului, Marta Rivera de la Cruz, a vizitat astăzi aceste lucrări pentru a afla mai întâi -mune despre sistemul de monitorizare a inotatorilor care a fost implementat in vaso gratie acestui sprijin financiar din partea guvernului regional.

Sistemul consta in instalarea tehnologiei care identifică poziția înotătorilor în timp real, transformând piscinele în spații inteligente și mai sigure, permițând scăldatorilor să fie conectați cu salvamarul, alertându-i în caz de scufundare.

În plus, instrumentul le permite acestor utilizatori să-și consulte rezultatele, să aibă acces la planuri de antrenament personalizate, să-și îmbunătățească performanța și, de asemenea, motivația.

Ca Ministrul Rivera de la Cruz a explicat că, cu acest ajutor, Executivul regional intenționează să â& #2022; facilitează accesul din ce în ce mai mult la asigurări pentru madrileni pentru a practica sport și, prin urmare, a promova o viață sănătoasă. 40; . Este vorba și despre ajutoarele care până acum erau la dispoziție primăriilor cu maximum 10 . locuitori și din acest an se extind la municipiile cu până la la 40. din populație.

Consistoriile pot solicita și ajutor pentru finanțare lucrări care presupun îmbunătățirea eficienței energetice, digitizarea și întreținerea operațională a instalațiilor, cu condiția ca durata de viață a acestora să fie mai mare de cinci ani. De fapt, în Villarejo de Salvanés, Comunitatea Madrid a acordat un ajutor din partea altora 11 . euro pentru repararea si imbunatatirea intretinerii unui parc din skateboard.

Angajamentul față de eficiența energetică a instalațiilor este una dintre prioritățile Executivului regional și de aceea, în cadrul acestor granturi, toate acele reforme care vizează reînnoirea sau adaptarea echipamente industriale și surse de energie în clădiri. Scopul final este reducerea cât mai mult posibil a cererii de energie primară și respectarea reglementărilor de mediu.

2022 Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid investește în lucrări de îmbunătățire a instalațiilor sportive municipale din Villarejo de Salvanés