Comunitatea Madrid a finalizat renovarea completă a vestiarelor, a dotărilor exterioare și repararea turnurilor de iluminat ale stadionului de atletism și rugby al complexului Dehesa Boyal din San Sebastian al Regilor. Lucrările, care au început în luna mai a anului trecut, au presupus reforma a 2.000 mp de dotări, cu un buget al Programului Regional de Investiții apropiat de un milion de euro.

Ministrul Administrației Locale și Digitalizării, Carlos Izquierdo, a vizitat noua unitate, unde a asigurat că „din Regiunea guvernamentală, lucrăm pentru a oferi municipalităților noastre cele mai bune infrastructuri sportive posibile pentru a continua să încurajăm locuitorii din Madrid să practice sport, care este sinonim cu sănătatea și calitatea vieții”.

Izquierdo a mai amintit că, pe lângă lucrările desfășurate în vestiare, „s-au lucrat la tribune pentru impermeabilizarea structurii și astfel prevenirea scurgerilor în sezonul ploios. , și Tâmplăria proprietății a fost înlocuită. De asemenea, facilitatile sunt pe deplin accesibile, pentru a facilita deplasarea persoanelor cu mobilitate redusa, iar in structura au fost incorporate panouri solare, pentru a face din cladire un spatiu eficient si durabil.

)„Aceste noi dotări, a asigurat directorul, beneficiază direct de cei peste 1.19 care alcătuiesc Carranza, Sanse Rugby. Scrum, Sanse Europe Union și Menorca Clinic Athletics Club”.

O investiție de 6,3 milioane euro pentru municipalitate

Comunitatea Madrid a alocat San Sebastián de los Reyes 6,3 milioane de euro taxat la PIR 2016-19. Datorită acestei sume, în localitate au fost finanțate acțiuni precum instalarea a două locuri de joacă în cartierele Dehesa Vieja și Tempranales; refacerea pavajului velodromului municipal; sau repararea terenului municipal de tenis din urbanizarea Rosa Luxemburg.

În mod similar, s-au făcut investiții în adaptarea reductoarelor de viteză pe drumurile din Dehesa Vieja și Tempranales; reforma unei școli vechi pentru a o transforma într-un centru de agrement pentru bătrâni; și construcția pavilionului Buero Vallejo și a terenului de sport.

) Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid finalizează reabilitarea completă a clădirii vestiarelor complexului sportiv Dehesa Boyal din San Sebastián de los Reyes2016