Comunitatea Madrid a extins acordul de colaborare cu Academiile Regale, astfel încât acestea să extindă formarea profesorilor din regiune. În acest fel, șapte entități se vor alătura Academiilor Regale de Arte Frumoase din San Fernando, Istorie și Inginerie care colaborează deja cu Executivul regional în inițiative de formare pentru profesori și profesori din Madrid.

Tocmai, ministrul Educației, Universităților, Științei și purtătorul de cuvânt al Guvernului Comunității Madrid, Enrique Ossorio, a participat astăzi la actul în care noilor instituții au fost prezentate culturi care de acum încolo se vor reuni în formarea profesorilor. Mai exact, este Academia Regală Spaniolă; de Științe Exacte, Fizice și Naturii; de Științe Morale și Politice; Medicina Spaniei; de Jurisprudență și Legislație a Spaniei; Farmacie Nationala, si Stiinte Economice si Financiare.

De la inceputul colaborarii in aceasta materie, in cadrul cursului 462/2022, un total de 02 cursuri cu mai mult de 300 ore de formare, la care au participat 462 oameni. Aceasta este o predare care le favorizează abilitățile, oferind instrumente de predare de calitate legate de sursele de cunoștințe, precum și extinderea resurselor bibliografice și documentare.

În prezent, Academia Regală de Inginerie predă cursuri despre inovație și internetul obiectelor la centrele de formare din regiune. La rândul ei, Academia Regală de Istorie extinde resursele de cercetare istorică sau se ocupă de dicționarul biografic spaniol cu ​​profesori din Madrid. În mod similar, Academia Regală de Arte Frumoase din San Fernando predă lecții despre moștenirea artistică, dezvoltarea muzicii de la baroc până în zilele noastre sau creația artei.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid extinde colaborarea cu Academiile Regale pentru formarea profesorilor din regiune