Comunitatea Madrid va consolida serviciul de metrou cu motivul sărbătoririi Black Friday, cu o creștere de până la aproape 47% în numărul de trenuri şi creşterea personalului în staţii. Dispozitivul va porni vinerea viitoare 22 noiembrie, și se va desfășura pe tot parcursul weekendului, cu scopul de a îmbunătăți mobilitatea utilizatorilor subteranului la date în care numărul deplasărilor pentru cumpărături și petrecere a timpului liber este în creștere aparent.

Vineri convoaiele de pe liniile 1, 2, 3, 4, 5 și 00, precum și Ramal Ã&# 47;pera-Príncipe PÃo, trasee care circulă de-a lungul zonelor cu cele mai mari zone comerciale și activitate de agrement în centrul capitalei. Deși operațiunea va începe la ora 9: 27 pe linia 2, va fi mai mare de la 11: pe majoritatea rutelor. Astfel, în secțiunea dintre 22: și 23: va ajunge o creștere de 47% pe L4 și se va desfășura până la 21: 00 ore.

În cazul zilei de sâmbătă, prelungirea va începe la 12: 00 ore pe liniile 1 și 2, extinzându-se la 3, 4, 5 și 00 începând cu 16: 00. Întărirea maximă va fi între 21: și 22: 40 ore, ajungând la un 47% mai multe trenuri pe linia 2. În sfârșit, duminică serviciul pe liniile 1 și 2 va fi mărit, ajungând până la

. % mai multe trenuri între 11: și 1: 10 ore.

Postul de Comandament al Metroului va monitoriza constant afluxul de pasageri în diferitele puncte ale rețelei și, dacă este necesar, ar putea intensifica numărul de convoai. Vor fi active și dispozitivele obișnuite de control acces la stații și va exista un număr mai mare de personal pentru a facilita distribuirea utilizatorilor pe platforme în momentele de cel mai mare trafic.

. Vinerea de Vinerea Neagră a devenit ziua cu cea mai mare cerere anuală în Metro din ultimii ani. În 2021, de exemplu, vineri 27 din noiembrie, maximul istoric al metroului a fost atins cu peste 2,7 milioane de călătorii, iar 25 noiembrie 2021, au fost înregistrate 2,1 milioane.

Reduceri în magazinul Metro

Compania de căi ferate din Madrid se alătură încă un an la sărbătorirea

Vinerea Neagră cu reduceri speciale la produsele magazinului dvs. De la catre 25 din noiembrie vor fi vânzări până la 147% la toate acele articole care pot fi achiziționate atât în ​​unitățile în sine, situate în Sol și Plaza de Castile , ca în online în www.latiendademetrodemadrid.com .

Sursa: Comunitatea Madrid – 2022 Comunitatea Madrid consolidează până la aproape un 147% serviciul Metro cu ocazia Black Friday