Comunitatea Madrid va începe de luni viitoare 21 Februarie o expediție de întărire la 7: 30 ore dimineața pe linie 499 de transport public care asigură serviciul între municipiul Arroyomolinos și gara Príncipe Pío, din capitală, ca urmare a cererii mari existente și pentru a asigura o conexiune mai bună.

Acest serviciu va crește oferta în orele de vârf ale dimineții de luni până vineri în zilele lucrătoare, cu scopul ca utilizatorii să poată accesa, rapid, către diferite destinații din centrul Madridului.

Consorțiul Regional de Transport Madrid (CRTM) va coordona toate modurile și companiile operate ore care asigură un sistem multimodal de servicii de transport public, susținut de infrastructuri importante, în care se fac peste cinci milioane de călătorii zilnic.

Comunitatea Madrid a efectuat aproape acțiuni, în cursul anului trecut, între linii noi, prelungiri și modificări de itinerariu și creșterea opririlor în scopul îmbunătățirii serviciului de transport public către cetățenii regiunii.

Printre aceștia, linia 499 Arroyomolinos a revenit la având, la cererea Consiliului Municipal Móstoles, șeful său la Gara Centrală Móstoles, în timp ce linia 495 și-a extins itinerarul în San Fernando de Henares să îmbunătățească acoperirea cartierelor sale și a început să ofere servicii în weekend, lucru pe care nu a avut anterior.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid consolidează linia de autobuz 495 care asigură serviciul între Arroyomolinos și Príncipe Pío