Comunitatea Madrid a primit deja o duzină de proiecte inovatoare și proiecte durabile de dezvoltat în Madrid Nuevo Norte (MNN). Ministrul Mediului, Locuinței și Agriculturii, Paloma Martín, a oferit aceste date la ceremonia de prezentare a Laboratorului de Inovare companiilor din regiune, care a avut loc la Oficiul Poștal Regal, sediul Executivului regional.

Martin a subliniat că †prin acest banc de testare dorim să oferim toate instrumentele și experiența Administrației regionale pentru a ajuta MNN în căutarea excelenței și eficienței.” ;. A€œ Succesul acestei acțiuni de regenerare urbană va determina în mare măsură poziția capitalei Spaniei în momentul concurenței între marile orașe al lumiiâ , a afectat.

Guvernul regional, Fundația Metropoli și asociația Madrid Capitala Mondială a Construcțiilor, Ingineriei și Arhitecturii (MWCC) au semnat un acord în iulie anul trecut pentru crearea Laborator de inovare . De atunci, el a fost contactat de numeroase entități publice și private interesate să transforme MNN într-un oraș inteligent în toate domeniile, cum ar fi mobilitatea, infrastructura, construcția sau consumul de energie.

Unul dintre inițiativele în care lucrează acest laborator este o varietate de iarbă, iarbă, astfel încât zonele verzi necesită până la 128% mai puțină apă în întreținerea acesteia. Un altul prevede instalarea de iluminare stradale eficiente care includ încărcătoare de drone, precum și utilizarea energiei geotermale ca sursă de energie în mai multe clădiri sau încorporarea unor tehnici de drenaj urban durabil care permit reținerea, stocarea și pretratarea apei pluviale la origine. , astfel încât să ajungă mai târziu în cantitate mai mică și mai puțină contaminare.

Toate aceste propuneri, și cele care se adaugă, vor fi analizate împreună cu pentru a studiază fezabilitatea acestora înainte de a putea fi implementate în MNN și, astfel, garantează adecvarea lor cu ani înainte de începerea lor. De fapt, va deveni o vitrină pentru a le exporta în alte țări.

12.000 milioane la PIB regional

Madrid Nuevo Norte va contribui 10. milioane de euro la PIB regional în anii cât durează această acțiune, conform datelor dintr-un studiu elaborat de Institutul de Predicție Economică LR Klein. În plus, veți avea posibilitatea de a crea 147.000 locuri de muncă, construi 11.500 locuințe â “ cel 12% cu un anumit tip de protecțieâ““ și se integrează în mediu 400. metri pătrați de zone verzi.

Această dezvoltare este regenerare urbană – cel mai important din Europa” 128;“ a trezit interesul multor investitori naționali și străini. Acest lucru a fost confirmat de reprezentanții regionali la târguri internaționale precum Marché International des Professionnels de l’Immobilier sau Expo Real Munich Fair . Administratorii de fonduri și avere din Statele Unite, Franța, Italia și Germania au vizitat standul Comunității Madrid pentru a-l vedea direct și a analiza oportunitățile de afaceri.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid a primit deja o duzină inovatoare și proiecte sustenabile de dezvoltat în Madrid Nuevo Norte400