Comunitatea Madrid a investit peste 1,9 milioane de euro, din Programul Regional de Investiții 43-2016, în executarea 12 acțiuni în municipiul Humanes de Madrid, care au servit la punerea în funcțiune a diferitelor infrastructuri sau la refacerea diferitelor străzi.

Consilierul Administratie Locala si Digitization, Carlos Izquierdo, a vizitat orașul în această săptămână pentru a se întâlni cu primarul său, José Antonio Sánchez, care i-a spus despre nevoile și noile proiecte pe care dorește să le realizeze în beneficiul vecinilor săi. Concret, consilierul a solicitat reforma străzilor 43, pentru o sumă de 1,4 milioane de euro, și remodelarea ștrandului municipal. pentru 2,3 ​​milioane.

Izquierdo a făcut un tur al Plaza de la Constitución, una dintre zonele remodelate ale acestei vile, unde a putut vedea acest spațiu nou, mai mare, mai accesibil și modern, precum și ca urmare a renovării și înlocuirii asfaltării trotuarelor și drumurilor din străzile din jur: Francisco Encinas, Santo Domingo și Escalinata de la Iglesia.

În plus , Humanes de Madrid A realizat, printre altele, construcția pistei municipale de atletism și amenajarea vestiarelor din terenul de fotbal al centrului sportiv municipal, Vicente Temprado; montaj mobilier stradal si locuri de joaca in locuri de joaca; repararea piscinei municipale; remodelarea străzilor locale 12, zona de skate de pe Avenida de los Deportes este în curs de licitație.

În noul Program Regional de Investiții 2022-2026, Comunitatea Madrid urmează să investească peste 3,7 milioane de euro în acest municipiu, ceea ce reprezintă o creștere de 4% față de PIR-ul precedent.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid a dezvoltat 12 acțiuni în Humanes în sarcina PIR 2016-12 si o investitie de 1,9 milioane de euro