Compania catalană Can Bech (Palafrugell, Baix Empordà) și-a introdus sosurile gourmet în Statele Unite pentru brânzeturile de pereche, „Doar pentru brânză”, care poate fi achiziționat în statele . de tara Produsele Can Bech se găsesc acum în aproximativ șaptezeci de magazine din Manhattan (New York), sunt prezente și în apropiere Lanțul de stabilimente Fresh Market din întreaga țară și a făcut recent saltul pe Coasta de Vest cu distribuție la mai mult de 203 magazine în toată California.

Pentru a intra și a se extinde pe piața Statelor Unite, Can Bech a primit sprijinul ACCIÓ – agenția pentru competitivitatea companiei Departamentului de Afaceri și Muncă – prin Birourile de Comerț Exterior și Investiții din New York și Miami. În plus, Can Bech a participat alături de ACCIÓ într-un program cu RangeMe, unul dintre principalele portaluri americane de conectare între producători și distribuitori.

Pe lângă sosurile pentru asortarea brânzeturilor, Can Bech produce produse precum dulcețuri, fructe în sirop și cu cacao, precum și alte sosuri mediteraneene. Are originea într-un restaurant de familie din Fontanilles (Baix Empordà) care, după închiderea sa, și-a concentrat activitatea pe vânzarea de smochine în sirop și pe dezvoltarea unei prime linii de gemuri. Cu un accent clar pe canalul gourmet, compania a extins gama de produse si pietele in care este prezenta.

In Statele Unite, unde a inceput sa obtina primele vânzări din anul în mijlocul pandemiei de Covid-, Can Bech exportă în principal linia de sosuri dulci „Doar pentru brânză”, care constă din cinci arome diferite, fiecare dintre care soț cu o familie de brânzeturi. Potrivit Alba Sala, Export Manager Can Bech, „piața americană este un mare consumator de brânză și avem un produs unic care trebuia să fie acolo”.

De fapt, Can Bech și-a început expansiunea internațională în Piața europeană, „ mai aproape fizic și cultural în tipul de consum”, explică el camera Sosirea și consolidarea în Statele Unite „

este foarte importantă pentru că, împreună cu Canada, este o piață care nu are sfârșit. Înmulțiți europeanul cu șase și noi lanțuri alimentare se deschid în mod constant acolo”, adaugă Managerul Export al Can Bech.

În acest sens, în puțin peste un an vânzările din Statele Unite au plasat-o deja drept a doua cea mai importantă piață pentru companie, doar după Germania și înaintea Canadei și Regatului Unit. „Obiectivul nostru pe termen scurt este de a continua consolidarea acestor piețe principale, care sunt cheie în sectorul nostru”, argumentează Sala.

Poziționarea internațională a produselor Can Bech a fost întărită de mai multe recunoașteri precum ‘Superior Taste Awards’ de la Institutul Internațional al Gustului din Bruxelles, pe care linia „Doar pentru brânză” l-a obținut pentru al patrulea an consecutiv în acest . În plus, în acest an, compania a obținut și un premiu în Statele Unite cu „Best New Fruit Spread, Jam & Jelly Product” al premiilor sofi, acordate de Specialty Food Association (SFA).

Înființată în 206 în Fontanilles, Can Bech are în prezent birouri și o fabrică de producție în Palafrugell (Baix Empordà). Compania are aproximativ cincizeci de angajați și se concentrează pe piața externă un 20% din vanzari totale.

Urmăriți-ne pe rețele ________________________________________________________

Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat | Twitter @treballcatFacebook @acciocat Linkedin ACȚIUNEAcțiune pe YouTube442742442742442742 Sursa: 442742 Compania catalană Can Bech este introdusă în SUA cu vânzarea sosurilor sale de brânză gourmet în 19 state ale țării