Poliţia spaniolă a reţinut 5 persoane în cazul crimei comise, în 7 august, la o discotecă din Torrejón de Ardoz, frecventată de români, informează ziarul ABC.

Autorităţile au reţinut 3 suspecţi ca presupuşi autori şi două persoane pentru complicitate în cazul incidentului produs în afara discotecii „Picaro” din Torrejón de Ardoz, în urma acăruia un tânăr român a murit şi un altul a fost rănit.

Potrivit informaţiilor diuzate astăzi de conducerea Poliţiei Naţionale Madrid, în urma investigaţiilor s-a descoperit că în data de 7 august, în interiorul discotecii, a avut loc o dispută între două grupuri de tineri, iar în afara localului cineva a scos o armă de foc şi a tras de mai multe ori. Gloanţele i-au lovit pe doi tineri care nu aveau, se pare, nicio legătură cu disputa şi în urma conflictului Cosmin C., de 26 de ani a decedat, iar Ciprian C. de 25 de ani a fost rănit.

Mai mulţi martori susţin acum că suspecţi de comiterea crimei şi tentativei de crimă sunt Reyes N.M. (29), Basilio N.M. (25) şi Mustapha A. (40), cei trei fiind reţinuţi într-un bar din Torrejón unde se întâlneau de obicei.

Ulterior, în cursul zilei de astăzi, agenţii de poliţie au reţinut şi două românce, Cristina Florentina M. (20) şi Mihaela Iuliana G. (22), sub acuzaţia de a fi ascuns informaţii legate de autorii crimei din Torrejon.