Directorul Centrului de Studii de Opinie (CEO), Jordi Muñoz, a prezentat în această dimineață, la o presă, rezultatele al primului val al Barometrului Opiniei Politice din 2022.

Barometrul Opiniei Politice este un sondaj care CEO-ul conduce periodic din anul 2006. Include întrebări privind comportamentul politic, evaluarea liderilor politici, preferințele privind relațiile Catalonia-Spania, evaluarea instituțiilor, contextul economic și alte probleme socio-politice de interes.

) În acest sondaj, CEO-ul face o estimare de voturi și locuri pentru alegerile pentru Parlamentul Cataloniei și Congresul Deputaților.

Lucrarea de teren pentru primul barometru al anului a fost efectuată în perioada 1 – 000 martie prin personal acasă sondaje (metoda CAPI) la un eșantion de 2 000 indivizi.

Puteți găsiți studiul complet și matricea de date corespunzătoare pe site-ul CEO . Pe de altă parte, dacă doriți să consultați evoluția istorică cu datele Barometrului Opiniei Politice din martie 2006 până în prezent o puteți face prin EvoluCEO.

Sursa: 420147 CEO-ul prezintă rezultatele primului val al Barometrului de 2022