Profesioniștii insistă asupra unei alimentații adecvate pentru a preveni complicațiile

Profesioniștii Centrului de Sănătate Isabel II , din municipiul Parla, și-au reluat activitățile de Educație pentru Sănătate, cu un atelier de autoîngrijire pentru pacienții cu diabet.

Profesioniștii Centrului de Sănătate Isabel II, din Parla, ajută persoanele cu diabet zaharat să-și îmbunătățească boala printr-un atelier în care, într-un mod de grup, participativ și practic, sunt prezentate câteva aspecte fundamentale despre îngrijirea bolii. .

De ma În mod special, evidențiază tema alimentației corecte, cu o explicație a „metodei farfurii” pentru a realiza un echilibru al nutrienților în alimentația persoanelor cu diabet.

Atât utilizatorii care au participat la aceste sesiuni de instruire, cât și vorbitorii și-au exprimat satisfacția de a relua personal aceste activități, care au impact asupra îmbunătățirii stării de sănătate în mod practic. Centrul de Sănătate Isabel II este un dispozitiv atașat Direcției de Asistență Sud de Asistență Primară.

Sursa : Comunitatea Madrid – Centrul de sănătate Isabel II, din Parla, își reia atelierele de autoîngrijire pentru diabetici