ghidul1-portadaRomanul din Spania inaugureaza Ghidul de Produse si Servicii, primul catalog al firmelor romanesti din Spania.

Ghidul de Produse si Servicii este un serviciu oferit romanilor care cauta produsele romanesti din Spania si vine in sprijinul comerciantilor si intreprinzatorilor romani.

In acest ghid al firmelor romanesti din Spania se ofera inscrierea gratuita pentru toate tipurile de afaceri: alimentatie, constructii, reparatii, vanzari auto, estetica, calculatoare etc.

Ca sa-ti inscrii afacerea in Ghidul de Produse si Servicii Romanul trebuie doar sa te inregistrezi pe pagina noastra web http://servicii.romanul.eu/

ghidul2-inregistrareCa sa te inregistrezi ai nevoie de un email, insa daca ai cont pe Facebook sau pe Twitter, inregistrarea se poate face instantaneu.

(Daca primesti un mesaj de eroare incearca sa iesi din contul de Facebook si sa intri din nou)

Daca nu ai cont pe Facebook sau pe Twitter vei primi un email la adresa pe care ai trecut-o in formular si dupa ce confirmi inscrierea pe site, poti intra in ghidul de Produse si Servicii. Asta e tot. Dupa aceea poti sa deschizi o fisa pentru firma sau pentru serviciul pe care-l oferi.

SFATURI UTILE PENTRU OPTIMIZARE
– In casuta cu numele firmei incearca sa treci si obiectul de activitate sau produsul pe care-l oferi, numele si orasul sau regiunea
(Exemplu: Valentin – Constructii si amenajari interioare Madrid)


– In descrierea activitatii sau a serviciului nu uita sa treci orasul si cuvintele sau expresiile care definesc activitatea promovata
(Exemplu: amenajari interioare, reparatii instalatii, manichiura la domiciliu)

– Incearca sa scrii un text care sa explice cat mai simplu activitatea pe care o desfasori.
 

Ghidul de Produse si Servicii este promovat de Romanul.eu, cel mai vizitat ziar online din Spania cu 45.000 de vizitatori unici pe luna.

* Inscrie-te in ghidul nostru gratuit si ai posibilitatea sa-ti promovezi afacerea in mod eficient

* Poti sa-ti treci adresa, datele de contact si o fotografie

* Poti sa fii contactat direct din ghid de vizitatorii interesati

* Poti sa-ti modifici oricand fisa de inscriere si sa actualizezi datele

* Daca doresti sa ai o vizibilitate mai mare ai posibilitatea sa cumperi o pozitie mai buna in ghid precum si o descriere pe larg, un logo sau o galerie foto.