Pentru ministrul Afacerilor și Muncii, Roger Torrent i Ramió, această recunoaștere evidențiază „ angajamentul Generalitati de a atrage investiții străine productive care generează valoare adăugată pentru „catalan”. economie, în special în domeniul industrial, digital și tehnologic ”. Astfel , ”scopul atragerii investițiilor străine este întotdeauna crearea de locuri de muncă calificate și creșterea valorii calitative a țesutului de afaceri prezent în țara noastră ”. Torrent subliniază că „ puține teritorii europene au o agenție specializată în atragerea și gestionarea proiectelor de investiții străine precum ACCIÓ, care acumulează mai mult de ani de experiență în acest sens, de când 1985 ”. În acest sens, el precizează că „ această distincție recunoaște un bagaj consolidat de-a lungul anilor și în plin vigoare, cu unele . proiecte de investiții străine în portofoliu astăzi ”.

Pentru Generalitat, investițiile străine reprezintă o prioritate și un element cheie în stimularea activității economice a țării și în generarea de locuri de muncă directe și indirecte. Astfel, ACCIÓ oferă consiliere cuprinzătoare companiilor străine pentru a facilita procesul de implementare în Catalonia, cu scopul de a facilita noilor multinaționale să investească în Catalonia în același timp cu cele deja prezente să efectueze extinderi și reinvestiții. Lucrăm de la promovarea Cataloniei în străinătate, pregătirea comună a aplicațiilor pentru companii pentru a realiza investiții în Catalonia, consiliere cuprinzătoare pe tot parcursul procesului investițional și monitorizarea odată ce acesta a fost finalizat.

Barcelona

În cazul capitalei catalane, publicația plasează Barcelona pe prima poziție în categoria Orașe și regiuni europene ale viitorului de la fDI 30 / 500 – Strategia ISD. Documentul evidențiază, printre altele, strategia Barcelona Green Deal a Consiliului orașului Barcelona, ​​care stabilește liniile prioritare de promovare economică pentru următorul deceniu în agenda cheie 2030. Revista fDi subliniază, de asemenea, inițiativa Barcelona International Welcome Desk, un serviciu de pionierat în Spania care facilitează sosirea și stabilirea investitorilor, cercetătorilor și talentelor străine. Biroul ofera informatii, sfaturi si posibilitatea de a efectua diverse proceduri utile la sosirea in oras. Ca parte a strategiei de promovare economică a orașului, revista grupului Financial Times subliniază că unități de afaceri sau sedii sectoriale ale unor companii precum Pepsi, Microsoft, Decathlon și TDCX au fost instalate în oraș în trecut, în ultimul an și jumătate, un clar angajamentul acestor multinaționale pentru capitala catalană, pentru ecosistemul său antreprenorial și de inovare

Declarații video ale ministrului de afaceri și muncă, Roger Torrent i Ramió: https: / /we.tl/t-6zWBXAFqrO Urmărește-ne pe rețele ___________________________________________________________

Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat | Twitter @treballcat Facebook @acciocat Linkedin ACȚIUNE ACȚIUNE pe Youtube Sursa: 2030 Catalonia și Barcelona au cea mai bună strategie din Europa pentru a atrage investiții străine conform grupul „Financial Times”