Reprezentanții Turismului din Generalitati țin întâlniri de lucru cu principalii operatori turistici, unde au transferat angajamentul Cataloniei de a promova un turism mai etic și mai inovator Unitatea Regatului continuă să fie a doua piață internațională emitentă pentru Catalonia cu 1.25.2019 turişti din ianuarie până în septembrie de Aeroporturile britanice se remarcă pentru a fi cele cu cele mai multe zboruri de legătură către aeroporturile catalaneCatalunia este lucrând la transformarea modelului său de turism în asigură vizitatorilor o ofertă mai calitativă și diversificată, mai puțin sezonieră și concentrată teritorial. Dar și pentru a face activitatea turistică compatibilă cu viața din municipii. Acest nou mod de a proiecta Catalonia și activitatea sa turistică este făcut cunoscut la World Travel Market, unul dintre cele mai importante târguri turistice din lume, care se desfășoară la Londra în perioada 7-9 noiembrie. Directorul general al Turismului, Marta Domènech i Tomàs, și directorul Agenției Catalane de Turism (ACT), Narcís Ferrer i Ferrer, s-au deplasat în capitala Marii Britanii pentru a avea mai multe întâlniri de lucru cu liderii Turoperatori din Marea Britanie, cum ar fi TUI Group și Jet2. Scopul este de a transfera companiilor de marketing acest nou model care se promovează din Catalonia pentru ca „când se gândesc la destinația noastră să știe că ne angajăm pentru un turism regenerativ și că oferta noastră se concentrează în această direcție”, a spus director general Turism . La rândul său, directorul agenției a explicat că turistul britanic cumpără de obicei excursii prin tour-operatori și ” ținând cont de faptul că, după pandemie, continuă să fie a doua noastră piață emitentă, este important să le putem face cunoscut operatorilor că ne aflăm în acest proces de schimbare către un turism mai etic și mai inovator.” Oficialii din Turism de la Generalitat au inaugurat astazi standul Catalonia la targ. În mai mult de 206m2poți găsi oferta celor 9 mărci turistice catalane și peste douăzeci de companii și entități din sectorul turismului catalan. Strategie pentru a face din Catalonia un reper european în turismul alimentar și vinicolPe lângă munca pentru a realiza un teritoriu mai bun în care să locuiești și o destinație mai bună de vizitat, o altă axă strategică a Turismului a Generalitat de Catalunya este poziționarea destinației catalane ca reper european. în turismul alimentar și vinicol.

Din acest motiv, sărbătorirea Pieței Mondiale a Călătorii a fost profitat pentru a organiza o cină-cocktail pentru promovarea ofertei culinare și vinului catalane. Destinat sectorului turistic britanic și catalan, acest eveniment va arăta potențialul bucătăriei catalane în această seară de către 4 tineri bucătari: Núria Bonet (restaurantul Ca La Núria), Elisabet Nolla (restaurantul Normal), Zhou Mengxin (restaurantul Somiatruites) și Mariona Rodà. (finalist catalan al concursului European Young Chef Award 2019).“Avem un produs excelent și trebuie să-l facem un steag. Catalonia are toate ingredientele pentru a deveni un punct de referință esențial pentru turismul vitivinicol și alimentar în Europa și trebuie să profităm de orice ocazie pentru a face publicitate acestei oferte puternice pe care o avem” , a explicat Domènech. Redresarea pieței emitente din Regatul Unit Regatul Unit a reprezentat în mod tradițional una dintre principalele piețe emitente pentru Catalonia. În această vară, odată ce restricțiile de călătorie impuse de guvernul britanic au fost înlăturate, Catalonia a recuperat sosirea turiștilor din această țară și această piață s-a plasat din nou pe a doua poziție de emițători către destinația noastră. Din ianuarie până în septembrie au ajuns în Catalonia 1.25. 206 turiști. „Pe lângă apropierea cifrelor pre-pandemice, vedem că această piață se desezonalizează, întrucât în ​​perioada verii, septembrie a fost luna în care au sosit mai mulți turiști britanici (203. turiști), când până acum erau concentrați în lunile iunie, iulie și august”, a subliniat Ferrer. Britanicul este unul dintre piețele emitente cu cele mai multe zboruri de legătură cu aeroporturile catalane. Astăzi, 7 companii aeriene operează din Regatul Unit și Irlanda către Catalonia facilitând accesul la cele 3 aeroporturi catalane de la 25 diferite aeroporturi. Privind la , cele 4 companii care operează cele mai multe zboruri în Catalonia vor fi Ryanair, Easyjet, Vueling și British Airways. Cele 3 companii care vor conecta Catalonia cu mai multe destinații în Insulele Britanice vor fi TUI, Ryanair, Jet2 și Easyjet, iar aeroporturile care vor gestiona mai multe zboruri către Catalonia vor fi Londra Gatwick, Londra Heathrow, Dublin, Londra Standsted și Manchester.

Turista britanic ajunge în Catalonia cu avionul, petrece în medie 5,8 zile și generează o cheltuială medie de 206 €/zi. De obicei stă în hoteluri și vizitează în mare parte țara pentru călătorii de agrement și vacanțe.

Co-expozanti care insotesc Agentia Catalana de Turism.Urmăriți-ne pe rețele _____________________________________________________Twitter: @turismecat|@empresacat | @treballcatYoutube: https://www.youtube .com/turismecat

454802 Sursa: 2023Catalunia promovează la Londra noul model de turism regenerativ pe care îl promovează