alcalinedaceaOrganizare politicăRegulamente municipaleTinențe de Alcaldiadependențe municipaliiProgram de sponsorizareGuvernează DeschisParticiparea cetățenilorMagazine de vânzare cu amănuntul Overturebunastare SoficialUrbanimeprofilEul de Contractantocupaţiefie publicIntervenție generalăal luiNudăturamitsSlujiți CetățeniaConsiliul Social al OrasuluiComisia specială pentru sugestii și reclamațiiAVE și Coridorul mărfurilorzona de presa Agriculturăatent la C.iutadaSăli de instruire pe calculatora consumaCoexistență socială și interculturalitatecuelturDirector CariereeducaţieschituriEste detudaStatisticiFamilia și copilăriafestivitatidomnul MAjorIgualtat Dones i HomesInovație comercialătinerisautuLGBTILocațiemediu inconjuratormobilitateBiroul Municipal de LocuințeplanetarPlanificare și proiecție economică (Fons Europeus)Prezentarea OrașuluiRelațiile cu UEsănătate PublicăȘtiuguretra publicăOlimpiade specialeTurism și agrement Administrare electronicăNavigare sigurăPlurilingvismul și promovarea ValenciamultimediaAccșisensibilitatePe WebProtecția lui DadesUtilizarea cookie-urilor Comunicajove! tanca la seua ediția a patra cu participarea a 3.000 de studenți ai IES de CastellóSâmbătă, 11 iunie 2022

Primarul pune în valoare acest proiect care s-a consolidat ca o regină a conștientizării și prevenirii

Audio d’Amparo Marco
Browserul dvs. nu acceptă eticheta audio.

Proiectul a fost lansat de Consiliul Municipal Castelló pentru a pune Poliția Locală la culcare colectivului de tineri studenți din oraș, comunicajove!, și care s-a consolidat ca o regină utilă pentru prevenirea, informarea și ajutarea „Studenților care se confruntă cu posibile cazuri. de școală, familie sau alte tipuri de violență, au sărbătorit acest eveniment în cadrul galei de premiere pentru elevii câștigători ai acestei a patra ediții. Acest proiect se va încheia în anul universitar 2018/2019 și are în prezent participarea a 3.000 de studenți din cele unsprezece institute publice din Castelló.

Primarul din Castelló, Amparo Marco, a participat la această ceremonie de premiere pe cheltuiala consilierului pentru Siguranță Publică și Situații de Urgență, Octavio Traver, și a consilierului pentru Joventut, Jorge Ribes. Marco s-a ocupat de prezentarea premiului special al acestei ediții care, de asemenea, a revenit unui student de la IES Joan Bautista Porcar, în semn de recunoaștere a colaborării sale deosebite în depistarea și ajutarea unui elev din Comunitatea Madrid care a făcut patinaj assetjament. scolastic. În total, au fost înmânate 30 de trofee și 75 de diplome comemorative.

În cadrul galei, au fost acordate mai multe premii elevilor care au participat la activități legate de egalitatea de gen, Ziua Mondială de Conștientizare a tulburărilor din spectrul autist, bunurile școlare sau acele lucrări care au făcut vizibilă munca echipelor de mediere școlară.

Primarul din Castelló i-a felicitat pe polițiștii și polițiștii care fac parte din acest proiect „care se consolidează prin orice mijloace datorită încrederii dintre poliție și studenți și care este o campanie extrem de utilă pentru prevenirea și detectarea situațiilor posibile. active sau alte probleme în timp util”. Astfel, le-a reamintit studenților prezenți că acest 2022 este Orice Europă a Tineretului, că ei și ei sunt protagoniștii.

Marco și-a amintit că comunicajove! Va fi guardonat l’any passat la II Premii Naţionale la Bones Pràctiques dins din Programul Marc Agent Tutor la categoria inovare într-o ediţie organizată de Federaţia Spaniolă a Municipiilor şi Provinciilor (FEMP) şi Delegaţia pentru Planul Naţional. Despre Droguri. „O recunoaștere care presupune sprijin deplin pentru această inițiativă de pionierat, deja consolidată, și că este un canal direct și util pentru a depista eventualele probleme și a conștientiza probleme precum diversitatea și egalitatea”, a indicat el.

In editia ca ara este tanca, comunicajove! A desfășurat campanii de conștientizare și prevenire în rândul elevilor de 1 și 2 ESO din cele unsprezece institute publice din Castelló. În plus, la acest curs au participat și elevi din anul 3 și 4 ESO.

La gală au fost prezenți 200 de participanți, reprezentanți ai claselor câștigătoare ale concursului de întrebări, link-uri de la fiecare institut și absolvenți care în această ediție au colaborat la generarea conținutului. Dintre aceștia, se remarcă elevii IES Matilde Salvador, care au dezvoltat videojocs pentru prevenirea bunurilor școlare, și IES La Plana, pentru a doua colaborare în filmulețele despre bunurile școlare.

Urmează-ne:

Primarie alcalinedaceaOrganizare politicăRegulamente municipaleTinențe de Alcaldiadependențe municipaliiProgram de sponsorizareGuvernează DeschisParticiparea cetățenilorMagazine de vânzare cu amănuntul Overturebunastare SoficialUrbanimeprofilEul de Contractantocupaţiefie publicIntervenție generalăal luiNudăturamitsSlujiți CetățeniaConsiliul Social al OrasuluiComisia specială pentru sugestii și reclamațiiAVE și Coridorul mărfurilorzona de presa orașul Agriculturăatent la C.iutadaSăli de instruire pe calculatora consumaCoexistență socială și interculturalitatecuelturDirector CariereeducaţieschituriEste detudaStatisticiFamilia și copilăriafestivitatidomnul MAjorIgualtat Dones i HomesInovație comercialătinerisautuLGBTILocațiemediu inconjuratormobilitateBiroul Municipal de LocuințeplanetarPlanificare și proiecție economică (Fons Europeus)Prezentarea OrașuluiRelațiile cu UEsănătate PublicăȘtiuguretra publicăOlimpiade specialeTurism și agrement Altele Administrare electronicăNavigare sigurăPlurilingvismul și promovarea ValenciamultimediaAccșisensibilitatePe WebProtecția lui DadesUtilizarea cookie-urilor
Primăria din Castelló de la Plana
Placa Major, 1.
12001 Castello
Telefon: 010
E-mail: info@castello.es
© Primăria Castelló de la Plana

Site-ul web al Consiliului Municipal Castelló de la Plana este dezvoltat de Unitatea Web a Consiliului Municipal Castelló de la Plana folosind Programari Lliure
Dades al Stației Meteorologice Planetariului.

Xarxes Socials i Sindicació de Continguts (RSS):

Facebook Stare de nervozitate RSS Complementul standardelor:

HTML5 TAW AAA –> –> Sursa:
Comunicajove! își încheie a patra ediție cu participarea a 3.000 de studenți de la IES de Castell�