alcalinedaceaOrganizarea PoliticăRegulamente municipaleTinențe de Alcaldiadependențe municipaliiProgram de sponsorizareGuvernează DeschisParticiparea cetățeanăMagazine de vânzare cu amănuntul Overturebunastare SoficialUrbanimeprofilEul de Contractantocupaţiefie publicIntervenție generalăal luiNudăturamitsSlujiți CetățeniaConsiliul Social al OrasuluiComisia specială pentru sugestii și reclamațiiAVE și Coridorul mărfurilorzona de presa Agriculturăatent la C.iutadaSăli de instruire pe calculatora consumaConviețuire socială și interculturalitatecuelturDirector CariereeducaţieschituriEste detudaStatisticiFamilia și copilăriafestivitatidomnul MAjorIgualtat Dones i HomesInovație comercialătinerisautuLGBTILocațiemediu inconjuratormobilitateBiroul Municipal de LocuințeplanetarPlanificare și proiecție economică (Fons Europeus)Prezentarea OrașuluiRelațiile cu UEsănătate PublicăȘtiuguretra publicăOlimpiade specialeTurism și agrement Administrare electronicăNavigare sigurăPlurilingvismul și promovarea ValenciamultimediaAccșisensibilitatePe WebProtecția lui DadesUtilizarea cookie-urilor Castelló va propune oprirea ZAS în rezervoare după 12 ani în vigoare în scăderea nivelurilor acustice Diumenge, 12 iunie 2022

Consiliul Administrației Locale va aproba declarația de expunere publică a acestei propuneri

Consiliul de Guvern al Consiliului Local Castelló va adresa această solicitare de a expune publicului propunerea de încetare a Zonei Saturate Acustic a rezervoarelor în verificarea măsurătorilor efectuate în spațiu, a unor rezultate acustice de către davall a permésului maxim de către legislatia. Retragerea ZAS va permite consumul pe drumurile publice. Cu toate acestea, Consiliul Local va menține un program de măsuri corective pentru a evita repetarea condițiilor care vor determina aprobarea ZAS în 2010. De asemenea, consumul în străinătate va fi limitat la ora 22:00 și 22 de ore. ‘Instal·larà un semafor acustic. care va servi drept indicator pentru sensibilizarea și educarea publicului.

„După 12 ani ne confruntăm cu ultima parte a ZAS-ului tasques-urilor, dar un plan de performanță va continua pentru că motivele pe care le va implica ZAS-ul nu sunt reproduse. Obiectivul este acela de a putea concilia idiosincrazia tasques-urilor cu dreptul de a se odihni și de a evita reproducerea unui conflict care face ravagii de mai bine de un deceniu”, a spus consilierul Tranziției Ecologice, Fernando Navarro.

„Rezultatele măsurătorilor în Zona Saturată Acustic a rezervoarelor din acestea ne permit să propunem încetarea acestui lucru, menținând unele măsuri care contribuie la reconcilierea agrementului cu restul cartierului”, a explicat consilierul de Urbanism, José Luis López. . „După mai bine de un deceniu cu restricțiile ZAS, am reușit între toți și toți să mai fim un pas acolo și să avansăm pentru a efectua restricții într-una dintre cele mai unice și emblematice zone de agrement din Castelló”, a subliniat Lopez.

Consiliul de Guvernare locală va lua în considerare aprobarea expoziției către public a retragerii ZAS din tasques, măsură ce urmează să se aplice în premieră în octombrie 2010 pe străzile care cuprind localul din Isaac Peral. , Barracas și Piața Santa Clara. Această decizie a fost luată în virtutea rezultatelor oferite de serviciile de monitorizare efectuate pe orice trecere, ceea ce arată că suprafața în străinătate nu depășește cu 20 de decibeli mai mult decât prevede legislația.

Propunerea de încetare va fi expusă publicului timp de o lună. În aceste vremuri, va avea audiență și la asociațiile de cartier sau entitățile pe care le consideră.

Simțiți ZAS-ul, este posibil să vă întoarceți să consumați în afara tasques-urilor și nu singur în împrejurimile vetlladorilor sau teraselor.

Cu toate acestea, încorporează un program de acțiune pentru a împiedica reproducerea circumstanțelor care vor duce la ZAS. În plus, consumul de băuturi și alimente în spațiul public și pe terase și vetlladores va fi permés fin la ora 22, suspendarea noilor licențe pentru activități care presupun vânzarea de alimente și băuturi va continua, în timp ce serviciile de curățare vor continua. spectacol de la 22:30. Astfel, se vor desfășura campanii de conștientizare cu privire la impactul negativ cauzat de poluarea fonică și va fi instalat un semafor acustic care va servi drept indicator al situației în vederea conștientizării cetățenilor.

Urmează-ne:

Primarie alcalinedaceaOrganizare politicăRegulamente municipaleTinențe de Alcaldiadependențe municipaliiProgram de sponsorizareGuvernează DeschisParticiparea cetățeanăMagazine de vânzare cu amănuntul Overturebunastare SoficialUrbanimeprofilEul de Contractantocupaţiefie publicIntervenție generalăal luiNudăturamitsSlujiți CetățeniaConsiliul Social al OrasuluiComisia specială pentru sugestii și reclamațiiAVE și Coridorul mărfurilorzona de presa orașul Agriculturăatent la C.iutadaSăli de instruire pe calculatora consumaCoexistență socială și interculturalitatecuelturDirector CariereeducaţieschituriEste detudaStatisticiFamilia și copilăriafestivitatidomnul MAjorIgualtat Dones i HomesInovație comercialătinerisautuLGBTILocațiemediu inconjuratormobilitateBiroul Municipal de LocuințeplanetarPlanificare și proiecție economică (Fons Europeus)Prezentarea OrașuluiRelațiile cu UEsănătate PublicăȘtiuguretra publicăOlimpiade specialeTurism și agrement Altele Administrare electronicăNavigare sigurăPlurilingvismul și promovarea ValenciamultimediaAccșisensibilitatePe WebProtecția lui DadesUtilizarea cookie-urilor
Primăria din Castelló de la Plana
Placa Major, 1.
12001 Castello
Telefon: 010
E-mail: info@castello.es
© Primăria Castelló de la Plana

Site-ul web al Consiliului Local Castelló de la Plana este dezvoltat de Unitatea Web a Consiliului Municipal Castelló de la Plana folosind Programari Lliure
Dades al Stației Meteorologice Planetariului.

Xarxes Socials i Sindicació de Continguts (RSS):

Facebook Stare de nervozitate RSS Complementul standardelor:

HTML5 TAW AAA –> –> Sursa:
Castell� va propune oprirea ZAS în taverne după 12 ani în vigoare prin scăderea nivelului de zgomot.