alcalinedaceaOrganizare politicăRegulamente municipaleTinențe de Alcaldiadependențe municipaliiProgram de sponsorizareGuvernează DeschisParticiparea cetățenilorMagazine de vânzare cu amănuntul Overturebunastare SoficialUrbanimeprofilEul de Contractantocupaţiefie publicIntervenție generalăal luiNudăturamitsSlujiți CetățeniaConsiliul Social al OrasuluiComisia specială pentru sugestii și reclamațiiAVE și Coridorul mărfurilorzona de presa Agriculturăatent la C.iutadaSăli de instruire pe calculatora consumaCoexistență socială și interculturalitatecuelturDirector CariereeducaţieschituriEste detudaStatisticiFamilia și copilăriafestivitatidomnul MAjorIgualtat Dones i HomesInovație comercialătinerisautuLGBTILocațiemediu inconjuratormobilitateBiroul Municipal de LocuințeplanetarPlanificare și proiecție economică (Fons Europeus)Prezentarea OrașuluiRelațiile cu UEsănătate PublicăȘtiuguretra publicăOlimpiade specialeTurism și agrement Administrare electronicăNavigare sigurăPlurilingvismul și promovarea ValenciamultimediaAccșisensibilitatePe WebProtecția lui DadesUtilizarea cookie-urilor Castelló va prezenta Plan d’Acció de l’Agenda Urbana într-o zi a porţilor deschise pe 21 iunieDilluns, 13 iunie 2022

Programul de prezentare a Agendei Urbane din Castelló

Primarul subliniază importanța acestui document strategic care stabilește bazele dezvoltării durabile în următorul deceniu

Consiliul Municipal Castelló își va prezenta proiectul Agenda Urbană într-o zi porților deschise cetățenilor care va avea loc pe 21 iunie pentru a face vizibilă și a disemina propunerea de planificare strategică locală care include acest document. Conferința, cu denumirea „Un plan de acțiune pentru a face față durabilității viitorului”, se va desfășura într-un format hibrid, față în față și online, iar în toate cele două cazuri este necesară înregistrarea prin bitul de link .ly /aucastello.

Primarul din Castelló, Amparo Marco, a subliniat importanța acestui document. „La Pla d’Acció, Castelló are un document strategic care stabilește bazele dezvoltării orașului în următorii câțiva ani și proiecte care vor fi motorul transformării cu un model urban durabil, rezistent și incluziv”, a afirmat el. .

Marco va participa la acest eveniment deschis publicului, entităților sociale, agenților publici și personalului tehnic, printre altele, în care va dona pentru Agenda Urbană din Castelló. Numirea va conta cu participarea lui David Lucas Parrón, secretar general al Agendei Urbane și Habitatge al Ministerului Transporturilor, Mobilității și Agendei Urbane (MITMA); Ángela de la Creu, Secretar General pentru Politici Urbane la MITMA, împreună cu primarii din La Corunya, Logronyo și Pamplona. Prezentarea liniilor strategice ale Agendei Urbane din Castelló va fi realizată de directorul Biroului de Planificare și Promovare Economică, Carmen Vilanova.

Trebuie amintit că Castelló va fi primul consiliu municipal care va deschide recunoașterea oraș-pilot a Ministerului Transporturilor, Mobilității și Agendei Urbane pentru caracterul de referință al proiectului propus. După orice muncă intensă a personalului tehnic al Primăriei, aici cu reprezentanții politici și cetățenii, au fost identificate în total 16 proiecte strategice legate de regenerarea urbană, mobilitatea durabilă, economia circulară sau coeziunea socială, printre altele. .

Acum, conform metodologiei Agendei Urbane Spaniole, aceasta va fi dotată cu un Plan de Acțiune Locală cu orizontul 2030 pentru dezvoltarea strategiilor politice strategice, care să vizeze înfruntarea acelor repte prin proiectele identificate.

Organizarea acestei conferințe răspunde intenției de a difuza proiectul nu numai în rândul cetățenilor din Castelló, ci și în rândul personalului tehnic și politic al consiliului, al restului entităților și agenților publici, al cadrului de afaceri și al inovației ecosistemice a oraș. Asistenta la eveniment va fi de acces public, si veti putea urmari interventiile si virtual.

Persoanele interesate pot consulta programul zilei prin următorul link: http://agendaurbana.castello.es/wp-content/uploads/2022/06/Programa_Presentacion_Agenda_Urbana_Castello_Val_v2.pdf.

Urmează-ne:

Primarie alcalinedaceaOrganizare politicăRegulamente municipaleTinențe de Alcaldiadependențe municipaliiProgram de sponsorizareGuvernează DeschisParticiparea cetățenilorMagazine de vânzare cu amănuntul Overturebunastare SoficialUrbanimeprofilEul de Contractantocupaţiefie publicIntervenție generalăal luiNudăturamitsSlujiți CetățeniaConsiliul Social al OrasuluiComisia specială pentru sugestii și reclamațiiAVE și Coridorul mărfurilorzona de presa orașul Agriculturăatent la C.iutadaSăli de instruire pe calculatora consumaCoexistență socială și interculturalitatecuelturDirector CariereeducaţieschituriEste detudaStatisticiFamilia și copilăriafestivitatidomnul MAjorIgualtat Dones i HomesInovație comercialătinerisautuLGBTILocațiemediu inconjuratormobilitateBiroul Municipal de LocuințeplanetarPlanificare și proiecție economică (Fons Europeus)Prezentarea OrașuluiRelațiile cu UEsănătate PublicăȘtiuguretra publicăOlimpiade specialeTurism și agrement Altele Administrare electronicăNavigare sigurăPlurilingvismul și promovarea ValenciamultimediaAccșisensibilitatePe WebProtecția lui DadesUtilizarea cookie-urilor
Primăria din Castelló de la Plana
Placa Major, 1.
12001 Castello
Telefon: 010
E-mail: info@castello.es
© Primăria Castelló de la Plana

Site-ul web al Consiliului Municipal Castelló de la Plana este dezvoltat de Unitatea Web a Consiliului Municipal Castelló de la Plana folosind Programari Lliure
Dades al Stației Meteorologice Planetariului.

Xarxes Socials i Sindicació de Continguts (RSS):

Facebook Stare de nervozitate RSS Complementul standardelor:

HTML5 TAW AAA –> –> Sursa:
Castell� va prezenta Planul de acțiuni al Agendei Urbane într-o zi a porților deschise pe 21 iunie