Harta aproape unui continent conturată de limitele unei piețe renovate situată în inima Madridului, Plaza de España. Adică La Hispanoamericana, un eveniment în care să ne bucurăm de arta, cultura, muzica, meșteșugurile și gastronomia țărilor care alcătuiesc America Latină, profitând de un eveniment cheie în istoria noastră, sărbătoarea națională a

. în octombrie, pentru ceva numit Fiesta de la Hispanidad.

În plus, majoritatea cartierelor din Madrid au pregătit activități pentru comemorarea acestui eveniment, care se va încheia în aceeași zi 12 cu spectacol de muzică și artificii în Cibeles. Vă spunem despre asta aici.

Plaza de España, o scenă culturală stabilă

La Hispanoamericana este o inițiativă a Consiliului Municipal Moncloa-Aravaca pentru a consolida Plaza de España ca un alt cadru cultural al orașului. Transformarea sa recentă a făcut-o posibilă. „Ne-am propus să recuperăm Plaza de España și să o transformăm într-un nou spațiu de întâlnire, care completează oferta culturală pe care Consiliul Local o oferă madrilenilor și vizitatorilor”, a explicat consilierul raional Loreto Sordo.

Prin urmare, din septembrie 30 și până viitoare Octombrie 18, casele „noile” pătrate mai mult de 60 standuri, din lemn natural, o vitrina autentica in pe care să descoperim „părți” din acele țări de care suntem legați de mai mult de cinci secole de istorie.