Succesul constant de la Hollywood pare să-l obosească pe Brad Pitt care, potrivit unor surse confidenţiale citate de Showbiz Spy din SUA, ar dori să facă mai multe pentru societate intrând în politică. Brad este preocupat de probleme actuale ale lumii şi crede că ar putea schimba lucrurile în anumite situaţii. De altfel, printre propunerile sale, publicate de presa tabloidă din SUA, ar fi legalizarea marihuanei, care ar putea fi o oportunitate de afaceri în viitor.

Presa americană nu renunţă nici la a-l vedea pe Brad Pitt ca posibil candidat la Casa Albă, în 2016. Showbiz Spy citează declaraţiile unei persoane, posibil apropiat al actorului american, care susţine că Brad Pitt a obosit de jucat în filme de succes şi că-şi caută o nouă ocupaţie prin care să soluţioneze problemele planetei.

Sursa apropiată actorului susţine că Brad nu se va mulţumi doar cu afilierea la un partid politic şi că va candida pentru Senat, iar dacă lucrurile merg bine, următorul pas ar fi candidatura pentru postul de preşedinte al SUA în 2016. De asemenea, actorul ar părea dominat de ideea că legalizarea marihuanei ar putea fi o ieşire din criza economică şi ar produce cele mai multe venituri de la apariţia internetului.

Presa americană vorbeşte şi de Angelina Jolie despre care afirmă că este încântată de ideea lui Brad şi dacă se ia în calcul intensa activitate umanitară pe care o desfăşoară, apropiaţii spun că ar fi încântată să ajungă şi Prima Doamnă, dacă nu este deja prima doamnă a marelui ecran!