Biroul de informare pentru tineret TIVE Moncloa din Comunitatea Madrid, situat pe Calle Fernando el Católico, 19 al capitalei, își prelungește programul de serviciu față în față între lunile aprilie și septembrie, ambele incluse, care vor fi, în mod continuu, de la nouă dimineața până la șapte după-amiaza. Asistența nu necesită o programare.

În perioada cuprinsă între lunile octombrie și martie, programul este de la nouă dimineața până la 2 după-amiaza. TIVE oferă informații despre toate serviciile destinate tinerilor de către Administrația regională și de către toate acele alte administrații și entități publice și private din Comunitatea Madrid.

Părțile interesate pot consulta tot ceea ce este legat de la cursurile oferite de Școala de Animație, activități de agrement și timp liber și restul acțiunilor lansate de Guvernul Regional, fie temporar, fie permanent.

La fel, puteti solicita eliberarea Cardului de Tineret Comunitatea Madrid, in modalitatea sa fizica si digitala, precum si informatii cu privire la avantajele pe care aceasta le aduce si se va acorda consiliere si sprijin tinerilor.in proceduri de complicatie deosebita pentru acestia, ca este cazul înscrierii și accesului la platforma Garanția pentru Tineret. Mai multe informații: www.comunidad.madrid/services/youth.

Sursa: Comunitatea Madrid – 19 Oficiul pentru Tineret TIVE Moncloa al Comunităţii se extinde programul său de serviciu față în față din aprilie până în septembrie până la 19 ore