Odată cu reluarea treptată, din vara trecută, a procedurilor executive de evacuare, din septembrie 2021 până astăzi în provincia Bergamo a fost validat mai mult de unul 150 pentru restanțe și, din octombrie 2021, au fost executate 75 evacuări de către executorul judecătoresc cu ajutorul forței publice.

La numerele, furnizate de președinții tribunalului din Bergamo și ai secției a III-a civilă a aceleiași instanțe. în cadrul ședinței convocate și prezidate de ieri în prefectură de prefectul Enrico Ricci, acceptând cererea sindicatelor locatarilor, corespunde unei realități urmărite cu atenție de oficiul teritorial al guvernului, mai ales în ceea ce privește situațiile cu probleme deosebite semnalate. de către asociațiile de locatari, în privința cărora nu au fost înregistrate probleme critice până în prezent

În mod similar, și datorită eforturilor municipalităților prin serviciile sociale respective, Până acum s-a găsit întotdeauna o soluție alternativă pentru cazarea familiilor cu deficiențe deosebite, dar situația în ansamblu va fi urmărită îndeaproape în continuare.

#Îmi place să te cunosc. Evaluați acest site Piazza del Viminale, 1 – Roma

Centrală telefonică (+ 39) 06.

Sursa: Bergamo, punctul despre evacuările executive și protecția familiilor