Trainingurile garantează o perioada de practici de formare în companii, cu scopul de a deschide porțile către angajare, pe lângă acreditarea competențelor la obținerea unei calificări oficiale. Aceasta este o oportunitate deosebit de interesantă pentru persoanele aflate în situație de șomaj de lungă durată și pentru tineri.

Printre alte module de formare se remarcă cele de grădinărit, montaj de echipamente electrice, sudura, coafura, reparatii bijuterii, macelarie, prim ajutor, animatie fizica si sportiva, dinamizarea timpului liber al copiilor si tinerilor sau tanatopraxia.. În plus, sunt incluse cursuri de engleză, germană și franceză , prin colaborări cu Școala Oficială de Limbi străine .

Cum să vă înscrieți

Înscrierile se pot face acum prin intermediul site-ului Barcelona Activa. Diferitele certificări și traininguri profesionale se desfășoară în institute și centre educaționale de referință din Barcelona.

Inițiativa este rezultatul unui acord cu Serviciul Public de Ocupare al Cataloniei cu participarea Consorțiului de Educație din Barcelona prin institute de top din oraș

Sursa:
Șapte sute de noi locuri de pregătire pentru obținerea certificatului de profesionalism