#Barcelona – Să merg să vorbesc, din 4 februarie poti vizita deja traditionalul expoziție a uriașilor Laies la Palau de la Vicereina, iar giganții de copii și școli vor umple Pati Manning al Casei de Caritate.

În plus, pe 8 februarie va fi prezentat „Barcelona uriașă”., un proiect alcătuit dintr-o carte, un site web și o serie de videoclipuri cu interviuri cu zeci de protagoniști ai culturii gigantice, precum și un catalog al tuturor dansurilor gigantice din oraș. Stiai asta prima referință gigantică din Barcelona are șase sute de ani?

Copiii inaugurează petrecerea

Băieții și fetele din Barcelona sunt protagoniștii Festes de Santa Eulàlia. În ultimele luni au lucrat Proclamatia copiilor, cu care vineri 10 februarie va marca începutul festivităților. Evenimentul va continua cu giganți de copii și școli, bande de diavoli de copii, ticăloșii copiilor și cele mai mici fiare. O mostră de cultură populară în frunte cu gigantica Laiaemblemă a petrecerii, care anul acesta împlinește 25 de ani.

Se vor alătura festivităților Seguici Popular, giganții, puntarii, șoimii de Barcelona, ​​bandele de ștafete, corurile Clavé, audiția de carillon la Palau de la Generalitat, correfocul și corefocul pentru copii, sardanele sau cântatul coral, iar pe Duminică ne vom bucura de parada laieților și a celor Ziua Castellerao oportunitate perfectă de a vedea împreună cele opt bande ale orașului.

În cele din urmă, sâmbătă, tinerii orașului se vor putea bucura de Tânăra Lalicu un program de activități și ateliere care vor culmina cu a concert la Moll de la Fusta.

Descoperiți toate activitățile festive pe barcelona.cat/santaeulalia.

sursă:
Festes de Santa Eulàlia sărbătoresc cei 25 de ani ai giganticei Laia