Asociatia romaneasca din Catalunia ASOCROM ne-a transmis un comunicat prin care doreste sa ceara ajutorul tuturor pentru un copil de 4 luni care are nevoie de un transplant de ficat.

„Facem un apel si la dumneavoastra cei care puteti sa donati hainute, lucruri necesare unui copil de patru luni. Cei ce doresc sa doneze lucruri pentru aceasta familie, le pot aduce la ASOCROM, de unde vor fi preluate de familia Vaduva.
Va dam datele acestui caz si numerele de telefon la care-i puteti contacta direct pe parintii copilului”, se precizeaza in comunicatul asociatiei.
Absolut Urgent! Un bebelus de 4 luni are nevoie de noi.
Ionut Vaduva, un puiut in varsta de 4 luni, din Colonia de la Portile de Fier, Mehedinti, s-a nascut fara caile biliare. Pana i-a fost descoperita aceasta problema, s-a pierdut timp pretios si i-a fost afectat, iremediabil, ficatelul. Acum e nevoie, urgent, de un transplant de ficat dar parintii lui si-au cheltuit si ultimele economii pe drumuri, spitale, medicamente, etc. Inainte de toate e nevoie sa fie supus unor analize amanuntite in strainatate, un pas premergator transplantului, insa posibilitatile materiale ale parintilor lui sunt practic nule. Singura lor sursa de venit e alocatia baietelului, 2 milioane, care e destinata, integral, tratamentului sau medicamentos. Doritorii pot face o donatie, oricat de mica, in conturile de mai jos.
Actualmente copilul impreuna cu mama se afla internati spitalul din Vall d”Hebron.
Se cauta cazare in Barcelona pentru Ionut (dar si in imprejurimi, chiar Lerida).
Facem un apel de suflet catre cei care au cunostinte sau prieteni care locuiesc in Barcelona sau imediata vecinatate. E nevoie de dovedit asistentei sociale din cadrul spitalului, care da unda verde inceperii tuturor procedurilor, ca parintii dispun de un camin pentru fiul lor, lucru foarte important in intreg procesul de refacere postoperatoriu. Dat fiind faptul ca azi o familie cu suflet mare a facut posibil ca visul lor de a-si permite sa inchirieze o garsoniera sau chiar si o camera, familia lui a si inceput cautarile in acest sens. Totusi, bugetul lor limitat face ca ei sa nu poata plati mai mult de 200 de euro+cheltuieli pe luna. Ideal ar fi ca ei sa locuiasca cat mai aproape de spital,Vall d’Hebron, datorita zilnicelor drumuri la spital precum si scutirea de abonamentul de transport pentru 2 persoane care e foarte scump.
Asa ca, dragi prieteni, ajutati-ne sa gasim un camin primitor pentru Ionut unde sa isi poata urma tratamentul in tihna alaturi de parintii lui care, momentan, nu-i pot oferi decat dragostea lor nemarginita. Insa cu ajutorul vostru si cu curajul tatalui de a-si risca propria viata pentru a o salva pe cea a pruncului sau, Ionut va reusi sa se faca bine si sa se bucure de tot ceea ce inseamna VIATA.
Un gand bun de departe pentru toti cei care, cu gandul sau cu fapta, au fost si vor fi alaturi de acest micut!
Doritorilor le reamintesc conturile deschise in Romania si Spania unde isi poate aduce contributia fiecare, dupa posibilitati:
RO06BRDE260SV39837382600 sau ES082100 2132 41 0200343973
Beneficiar:Vaduva Aurelia(mama lui Ionut Vaduva)
Tel: 0034-632 151 082/0034-663 476 022
Cuenta de LaCaixa(IBAN incluido): ES3521003409732100424067
Titular y beneficiario: Vaduva Marius(padre de Ionut Madalin Vaduva)
Telefono movil de la madre de Ionut Vaduva, Aurelia Vaduva: 632151082
Telefono medico Mar Miserac:934893000/ext.327
Multumiri infinite!
http://www.causes.com/causes/645609-urgent-un-bebelus-de-4-luni-are-nevoie-de-noi/actions

Echipa ASOCROM
Tel: 934239133
secretaria@asocrom.org
www.asocrom.org