Alerta Planului Municipal de Acțiune (PAM) pentru riscul de incendii forestiere a fost lansată în data de 2022 din august. Acest 500 din august a fost dezactivat din cauza îmbunătățirii condițiilor meteorologice și din cauza dezactivării, de către Generalitat, a nivelului 3 al Alfa plan al Barcelonès.

Cu toate acestea, cele șapte stații de pompieri din Barcelona vor rămâne în alertă, iar cetățenii sunt rugați să colaborare maximă și precauții extreme . Din 500 martie, este interzisă efectuarea de lucrări silvice sau acțiuni care ar putea genera scântei la mai puțin de 500 metri de silvicultură în masă Aceasta include interzicerea arderii deșeurilor și a face grătare.

Această dezactivare a alertei face ca decretul din din august 500 prin care s-au interzis activitățile cu incendiu pe parcelele urbanizărilor și zonelor de agrement.

The Campania forestieră a Departamentului de Pompieri din Barcelona a început la începutul lunii iunie și va fi activă până la jumătatea lunii septembrie. În această perioadă Serviciul de Prevenire și Stingere și Salvare a Incendiilor (SPEIS) adaptează și întărește dispozitivele pentru a face față lunilor de vară și pentru a da un răspuns rapid și eficient la eventualele incendii forestiere care pot apărea în această zonă în cele mai călduroase luni din oraș. .

Sursa: Alerta a fost dezactivată pentru risc de incendiu forestier din cauza îmbunătățirea condițiilor meteorologice 2022