În timp ce se străduia să între cât mai bine în pielea personajului unui chirurg fără scrupule, Antonio Banderas a avut o întâlnire neaşteptată pe platoul de filmare. Este vorba despre vizita pe care preşedintele Comunităţii Castilla la Mancha, Jose Maria Barreda, a efectuat-o în Toledo, în locul unde se filmează numeroase scene ce vor face parte din lungmetrajul „Pielea pe care o locuiesc” („La piel que habito”).

Acesta este cel de-al 18-lea film regizat de bine cunoscutul Pedro Almodovar, care îi are în rolurile principale pe actorii Antonio Banderas şi Elena Anaya, un film care va ajunge pe marile ecrane cel mai probabil în martie 2011.

Profesionalismul celor doi actori, dar şi al celorlalţi componenţi ai echipei de filmare a fost elogiat de către preşedintele Barreda, care a avut doar cuvinte de laudă pentru aceşti spanioli care triunfă an de an în cinematrografele din lumea întreagă. Barreda a asistat cu încântare şi la filmarea câtorva scene din filmul la a cărei realizare colaborează şi Guvernul Regional din Castilla la Mancha.