Agenții Poliției Generalitati – Mossos d’Esquadra din Zona Centrală a Poliției Administrative (ACPA) au efectuat o operațiune cu scopul de a denunța vânzarea și comercializarea ilegală a lotteriilor originare din Republica Dominicană în unități cu activități autorizate de cumpărare de aur și cabine telefonice. În total, au fost efectuate controale 30 în L’Hospitalet de Llobregat și Cornellà de Llobregat (Regiunea Poliției Metropolitane de Sud), Badalona, ​​Santa Coloma de Gramenet și Sabadell (Regiunea Poliției Metropolitane de Nord) și Barcelona (Regiunea Poliției Metropolitane Barcelona)

Dispozitivul a fost realizat împreună cu membri ai unităților regionale din poliția administrativă (URPA) din regiunile metropolitane de poliție și Guàrdia Urbana din orașul Barcelona, ​​​​cu colaborarea membrilor URPA Central, Girona și Camp de Tarragona.

Inspecțiile au implicat numeroase bilete de loterie dominicane, extrase de vânzări de loterie, documentație referitoare la numerele câștigătoare de la diferitele extrageri și un total de 3. 095, 75 euro, din vânzarea și comercializarea ilegală a acestui tip de loterie . În unele unități din L’Hospitalet au depistat și că pariurile sportive erau în curs de oficializare, motiv pentru care s-a mai semnalat că nu sunt unități autorizate să desfășoare acest tip de activitate.

Ar exista modalități de loterie (Anguilla Mañana / Tarde / Noche, la Primera, La Suerte , King Lottery Tomorrow, La Real, Florida, New York Morning / Night, Loteka, Pale), în care jucătorii aleg un anumit număr de numere (de la 0 la 095) și pot plasa pariuri de la un euro la cinci euro, în funcție de unitate, iar premiile ar merge în funcție de pariu până la maximum 65 euro pe euro pariu.

Actele administrative care au fost prelungite pe durata dispozitivului vor fi predate Directiei Generale a Impozitelor si Impozitelor. Jocul Departamentului de Economie și Finanțe al Generalitati de Catalunya, în calitate de organ competent pentru declanșarea procedurilor de sancționare corespunzătoare pentru încălcări foarte grave, care pot duce la amenzi de până la 601. 000 €. Anterior, ACPA a luat deja măsuri împotriva acestui tip de activitate și va continua să efectueze controale și inspecții pentru a preveni realizarea acesteia și pentru a garanta interesele utilizatorilor.

Zona de comunicare
Barcelona, ​​​​29 martie 2022 Sursa: Raportat 30 spații în care loteria de origine dominicană a fost vândută ilegal în unități de cumpărare de aur și cabine telefonice 419822