Federația Națională a Asociațiilor de Lucrători Autonomi (ATA) și Colegiul Oficial al Logopeților din Andaluzia au semnat un acord de colaborare pentru a consolida grupul de logopeți independenți andaluzi și pentru a le facilita munca de zi cu zi.

După această adăugare, ATA adaugă logopediști andaluzi în sectorul său de sănătate, din care Consiliul andaluz al colegiilor medicale face deja parteprecum și sfaturile generale ale farmaciștilor, medicilor, kinetoților, podiatrilor, opticienilor, optometriștilor, psihologilor, dieteticienilor, nutriționiștilor și Organizației Medicale Colegiale, care numără în prezent 231.050 de cadre medicale.

„Prin semnarea acestui acord, ne propunem să ajutăm logopedii andaluzi autonomi în activitatea lor de zi cu zi, nu doar consiliându-i în probleme de muncă sau fiscale, dar și oferindu-le informații despre ajutor, rezolvând orice îndoieli pe care le-ar putea avea cu intrarea. intrarea în vigoare a noului sistem de cotare sau ajutându-i să-și digitalizeze serviciile, fie prin cursuri de formare, fie prin procesarea cererii pentru Kitul Digital”a subliniat secretarul general al ATA, José Luis Perea, după semnarea acordului.

Logopedii andaluze au nevoie de sfaturi de ultimă oră, care să le ofere certitudine în performanța lor la locul de muncă. De multe ori informațiile despre drepturile și obligațiile lor sunt confuze și de la ATA dorim să îi sfătuim pe acești profesioniști pentru ca aceștia să își poată exercita profesia fără probleme și cu garanții maxime pentru clienții lor. „Ne vom face și pretențiile noastre ca furnizori de servicii în domeniul sănătății, atât public, cât și privat. Acești profesioniști fac o treabă neprețuită pentru societatea noastră și trebuie să le oferim tot sprijinul și efortul nostru.”a adăugat Perea.

Decanul Colegiului Oficial al Logopeților din Andaluzia, Adela Corrales Guerra, s-a arătat foarte mulțumit de acordul de colaborare semnat cu ATA care, în opinia sa „Va fi foarte favorabil pentru grupul de logopediști independenți andaluzi și suntem siguri că va servi la apărarea multor revendicări ale Colegiului în vederea îmbunătățirii condițiilor de muncă ale logopedilor independenți”.

Prin acest acord, Logopedii autonomi ai Colegiului Logopeților din Andaluzia vor putea beneficia de acordurile și serviciile ATA și vor avea consilierea lor de specialitate, sprijin instituțional și mai ales își vor ajuta membrii să-și dezvolte afacerile prin digitalizare. De altfel, vor avea conferințe și cursuri de interes pentru comunitatea autonomă.

Sectorul de sănătate ATA, din care face parte deja Colegiul Oficial al Logopedelor din Andaluzia, are ca obiectiv apărarea instituțională a intereselor profesioniștilor din domeniul sănătății private care luptă pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă, în special în relațiile cu asigurătorii și adecvarea baremelor pe care le plătesc. Acordul este disponibil membrilor, astfel încât aceștia să poată extinde informațiile.


Sursa: ATA și Colegiul Oficial al Logopediștilor din Andaluzia semnează un acord de colaborare pentru consolidarea colectivului