Asociația Femeilor Profesioniste din Sectorul Imobiliar se alătură ATA. Madrid, 3 martie 2023. Asociația Femeilor Profesioniste din Sectorul Imobiliar (AMPSI) și Federația Națională a Asociațiilor de Lucrători Independenți, ATA, au semnat un acord prin care AMPSI se alătură ATA și acceptă să își unească forțele în apărareaFemeile autonome din acest grup profesional.

Spania a înregistrat în februarie 53.992 de lucrători independenți în activități imobiliare, ceea ce înseamnă cu 228 de lucrători independenți mai mulți într-o singură lună și o creștere de 0,4%, de patru ori mai mare decât cea înregistrată, în medie, la grupul național.

„Profesioniștii imobiliari au suferit foarte mult în cursul anului 2020 pentru că nu și-au putut desfășura activitatea în mod normal, dar au profitat și de oportunitatea pe care ne-a oferit-o pandemia și de revoluția care a însemnat dorința de a îmbunătăți confortul în casele noastre. Rata de creștere pe care o înregistrează grupul înseamnă că există oportunități antreprenoriale, dar și că trebuie să avem grijă de calitatea acestui impuls de afaceri și să consiliem noi agenți imobiliari, mulți dintre ei femei.”, a afirmat Lorenzo Amor, președintele ATA la semnarea acordului.

Profesioniștii imobiliari au nevoie de sfaturi actualizate care să le ofere certitudine în performanța lor de muncă. De multe ori informațiile despre drepturile și obligațiile lor sunt confuze și de la ATA dorim să îi sfătuim pe acești profesioniști pentru ca aceștia să își poată exercita profesia fără probleme și cu garanții maxime pentru clienții lor. „Este un acord foarte important pentru că de la ATA prețuim foarte mult că afacerea este conștientă și corectă, că are un nume de femeie, că se desfășoară profesional și că este întreprinsă cu cele mai mari garanții de succes..” a asigurat Lawrence Love, preşedintele ATA după semnare.

Președintele AMPSI Ana Luengoințelege asta „Alianța cu ATA va oferi grupului o mai mare vizibilitate și va ajuta să-și transmită cerințele. Suntem foarte mulțumiți de înțelegerea la care sa ajuns și de cât de benefic va fi pentru toți asociații”. LÎn calitate de profesioniști imobiliari lucrăm direct cu oameni care iau decizii foarte importante în viața lor și a familiilor lor.Pe termen lung, cumpărarea, vânzarea sau închirierea unei locuințe nu este o decizie ușoară, suntem făcuți să credem că este, dar nu este adevărat. O vedem în fiecare zi, de exemplu în moșteniri. Cât de important este să primim sfaturi și sprijinul unui profesionist imobiliar.Toate femeile asociate cu AMPSI sunt, iar una dintre cerințele noastre constante este excelența și profesionalismul absolut în sector. Din acest motiv, considerăm vitală alianța noastră cu o organizație precum ATA, care ne poate ține la curent, în timp real, cu privire la aspectele legale, fiscale, economice sau de muncă care ne ajută să progresăm în activitatea noastră de zi cu zi în beneficiul clienții noștri”.

Prin acest acord, ambele organizații vor dezvolta în comun activități care contribuie la apărarea drepturilor profesioniștilor imobiliari. AMPSI va avea consilierea de specialitate și sprijinul instituțional al ATA și va ajuta și încuraja în special asociații săi să-și impulsioneze afacerile prin digitalizare. Seminariile și cursurile de specialitate pentru sectorul dvs. reprezintă principalul instrument cu care ATA dorește să consilieze acest sector.


Sursa: ATA și AMPSI își unesc forțele