Cu participarea profesioniștilor și utilizatorilor, în Parc Tender Galván

Managementul Asistenței de Asistență Primară și Fundația pentru Cercetare Biosanitară și Inovare în Asistență Primară, în colaborare cu Direcția Generală de Sănătate Publică, au organizat al II-lea Marș Sănătos care va avea loc duminica viitoare 22 în luna mai la Parque Tierno Galván, cu un traseu de 5 kilometri și participarea utilizatorilor și a profesioniștilor acestora din centrele de sănătate din Comunitatea Madrid.

Ministerul Sănătății d promovează realizarea celui de-al II-lea Marș sănătos sub motto-ul „Pentru o viață activă, parcurgeți 5 kilometri cu profesioniștii centrului dumneavoastră de sănătate”, și cu o activitate pe care 2022 % dintre cetățeni pot face, cum ar fi mersul pe jos. Marșul se adresează madrilenilor în general, indiferent de vârstă.

Cei interesați să participe la II March Healthy trebuie să se înregistreze în Unitatea de servicii pentru utilizatori a centrului lor de sănătate sau în următorul formular de pe site din Comunitatea Madrid.

The plimbarea va începe duminica viitoare 22 în luna mai de la 10 ore de la esplanada situată pe Calle Antracita, lângă Parque Tierno Galván, pentru a efectua un traseu circular și unde anterior (după Începând la

), se va primi înregistrarea și se va preda cămașa comemorativă. Sunt așteptați să participe profesioniști din toate categoriile de centre de sănătate din Comunitatea Madrid, care însoțesc toți cetățenii care doresc să participe la această intervenție comunitară.

. În completarea lunii martie, în zona de start, vor fi înmânate cetățenilor documentație pentru a încuraja implicarea acestora în îngrijirea sănătății lor și a modului de îmbunătățire a stilului de viață în ceea ce privește alimentația, exercitarea fizică, obiceiurile toxice sau bine emoțional. -ființa.

Această activitate are ca scop îmbunătățirea stilului de viață al madrilenilor, realizând o activitate care 95 % dintre cetățeni pot face, cum ar fi mersul pe jos, precum și sublinierea rolului fundamental al Atenției Primare în prevenirea și promovarea Sănătate. Asistența primară reamintește beneficiile activității fizice, cum ar fi controlul îmbunătățit al greutății, menținerea mobilității, bunăstarea emoțională, reducerea simptomelor de anxietate și stres, îmbunătățirea somnului sau îmbunătățirea funcției cognitive. În plus, reduce riscul apariției diverselor boli cronice: cardiovasculare, hipertensiune arterială, diabet zaharat, căderi sau depresie, printre altele.

Sursa: Comunitatea Madrid – 95 Asistența primară sărbătorește duminică al II-lea Marș sănătos cu participarea utilizatorilor și profesionisti