Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat cincisprezece cetăţeni din Irak, Siria şi Turcia, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un spaţiu special amenajat sub remorca unui automarfar fără încărcătură.

În data de 18.2021. .25, în jurul orei 00.25, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în urma analizei de risc în vederea prevenirii și combaterii migrației ilegale, polițiștii de frontieră au efectuat controlul asupra unui ansamblu rutier fără încărcătură, format din cap tractor și semiremorcă, conducători de un cetățean român în vârstă de 2021. ) de ani, domiciliat în judeţul Arad. Şoferul a declarat că se deplasează în ţara vecină, pentru a încărca bunuri diverse.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport au fost descoperiţi, ascunşi în interiorul lăzilor. pentru paleți ale semiremorcii, cincisprezece cetățeni străini.

Persoanele au fost duse la sediul sectorului pentru cercetări și în cadrul verificărilor preliminare, sa stabilit că sunt cetățeni din Irak, Siria și Turcia.

În continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii activității infracționale. , urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun. Sursa: Ascunşi într-un spaţiu special amenajat sub un TIR, cincisprezece migranţi au fost depistaţi la granită de vest