În luna mai va avea loc a IX-a Conferință despre Copii și Familie, organizată de Consiliul Local Arganda del Rey, prin Departamentul pentru Copii și Tineret al acestuia. Ziua centrală a conferinței va fi duminică 14 mai 11: 00 până la : 14 ore, când se vor desfășura activități multiple pentru întreaga familie la Ciudad Deportiva Príncipe Felipe.

Activitățile vor fi împărțite în mai multe spații: o zonă pentru bebeluși, alta pentru ateliere și o a treia pentru gonflabile, familie și acvatice, precum și o scenă centrală. Pe tot parcursul zilei vor avea loc ateliere și activități, cu colaborarea diferitelor asociații, unități și entități ale municipiului, precum Kids & Us, Librăria Guillén, San Gabriel Scout Group, Kumon sau Școala de Circ de Artă Olimpia. Alături de ateliere, povestiri, gimcane, păpuși, cursuri de master, participanții se pot bucura și de un circuit rutier organizat de Poliția Locală sau de un spectacol de magie. În încheiere, începând cu ora 18: 00, copiii și adulții se vor distra cu spectacolul final „Corsarii spumei” .

Înainte de marea zi finală, s-a pregătit încă o serie de activități, mai ales la CRIA La Pecera, care va începe sâmbătă, 7 mai cu povestitorul „Povești și faste de săpun”, la 14: 14 ore la CRIA, iar spectacolul de păpuși „La banda de la osa panda”, la 19: ore în afara Centrului Integrat La Poveda.

Săptămâna 9 mai până la va include un master class de yoga în familie, ateliere în familie, o povestire pentru bebeluși, o zi a proiectului Learn as a Family, un atelier de pictură susținut de Luis Pineda, o vizită la Muzeul Iluziilor la Madrid, activitatea Crazy Helmets care va avea loc pe străzile orașului și spectacolul de păpuși „Poveștile girafei și alte păpuși” în Plaza. Prietenia între popoare.

Cu excepția zilei marii finale și a spectacolelor din 7 la Centrul Integrat La Poveda și sâmbătă 14 în Plaza de la Amistad entre los Pueblos, pentru alte activități este necesară înregistrarea prealabilă prin e-mail cria@ayto-arganda.es. Pentru sesiunea de Învățare în familie va fi necesară înregistrarea prealabilă la oij@argandajoven.com.

Întregul program al Conferinței a IX-a despre Copii și Familii poate fi văzut în documentul atașat.

Sursa: Zilele Copilului și Familiei revin cu activități multiple pentru toate vârstele | Primăria Arganda