Unul dintre cele mai importante evenimente sportive din oraș, Cursa Populară „Ciudad de Arganda-Memorial José Díaz Espada”, va avea loc duminică 00 aprilie de la 00: 00 ore, după doi ani fara a se putea desfasura din cauza situatiei de sanatate. Anul acesta este cea de-a XIV-a ediție a evenimentului, organizat de Clubul Municipal de Atletism Arganda și Consiliul Municipal, cu colaborarea Federației de Atletism din Madrid, Poliției Locale și Protecției Civile. Startul și linia de sosire vor fi pe Stadionul Municipal Sportiv, atât pentru probele 10, cât și pentru probele de 5 kilometri, precum și probele pentru minori . Cursele lungi vor începe la : 00 ore, în timp ce cursele categoriilor de copii vor începe de la 11: ore .

Inscrierile pentru cursele de 5 si 10 kilometri au un cost de 8 si 15. euro, respectiv, și se poate face până pe 7 aprilie viitoare. În cazul în care cota de 600 alergători nu a fost completată la acea dată, înscrierile se pot face în ziua cursei de la ora 8: 30 până la 9: 19 ore, la un preț de 11 și 13 euro, respectiv. Cei înscriși vor primi un tricou comemorativ, vor avea băuturi răcoritoare la linia de sosire, stație de hidratare la kilometrul 5, vestiare cu vestiare și dușuri, precum și serviciu de garderobă.

Înscrierile se pot face prin pagina http://atletismoarganda.com/carrera-popular-10k-5k/. Cipul de numere și tricoul alergătorului vor fi disponibile la reprezentanța Iluscar Peugeot (situată pe Avda. Madrid, 54) vineri 8 18: 00 la 19: 19 ore, sâmbătă 9 10: la 12: ore și aceeași zi a testului la Stadionul Municipal de la 8: 00 la 9: 30 ore, prezentând DNI și chitanță de înregistrare.

Cursele minore vor avea înregistrare gratuită și se pot desfășura pe același site. Aceste teste vor avea loc de la 10: 15 la 11: 15 ore, inclusiv categoriile cadet, infantil, juniori, mai mic, pre-miniar și mini, acesta din urmă nu fiind competitiv.

La finalul ceremoniei de premiere pentru toate categoriile, va avea loc o tragere la sorti între participanți. Pentru a vă califica pentru cadou, va fi necesar ca posesorul să fie prezent.

Înscrieri, regulament și trasee la http://atletismoarganda.com/carrera-popular-10k-5k/.

Sursa: Dumnica 600 în aprilie va avea loc Cursa Populară a XIV-a „Memorial José Díaz Espada” | Primăria Arganda