Direcţia de Economie şi Muncă a primăriei Arganda del Rey a anunţat deschiderea cursului de asistent sanitar de urgenţă – nivel avansat, pentru persoanele fără loc de muncă şi cu vârste sub 30 de ani. Cursul începe în luna mai şi constă în pregătirea participanţilor în cazul unei urgenţe sanitare pentru stabilizarea pacientului până când acesta este transportat la spital. Cu ajutorul acestui curs, absolvenţii pot să ajungă să lucreze în cadrul serviciilor de ambulanţă.

 

Pentru a putea solicita accesul la acest curs, persoana interesată trebuie să aibă 18 ani, să fie în şomaj, să aibă titlul de Graduado Escolar, Graduado en Educación Secundaria (ESO) sau un titlu care se poate omologa şi să nu sufere boli care pot împiedica derularea acestei activităţi.

Cursul va începe în 17 mai şi se va derula pe parcursul dimineţii. Data limită pentru înscrieri este 7 mai. Persoanele interesate trebuie să se prezinte la Concejalía de Economía, Igualdad y Empleo, C/ Juan XXIII, nr. 4, între 9:00 şi 12:00.