#Arganda – Cu scopul de a facilita procedurile și înregistrarea pentru cetățenia orașului Arganda del Rey, consiliul local a unificat din nou oferta de tabere și colonii de vară prin intermediul site-ului https://campamentos.ayto-arganda .es, unde începând de mâine, Marți 23 mai se pot face preînregistrări la diferitele activități oferite celor mai mici în lunile de vară. Odată ce rezervarea locului a fost făcută, persoanelor interesate li se va trimite un email cu toate informațiile pentru oficializarea înscrierii.

Oferta completă include coloniile sportive recreative ale Orașului Sportiv Príncipe Felipe, coloniile din centrele de învățământ, taberele de tineret și atelierele Departamentului pentru Copii care anul acesta se vor desfășura în Enclava Tineretului.

Colonii sportive recreative Príncipe Felipe Sports City

Taberele sportive recreative se vor desfășura încă un an în Orașul Sportiv Príncipe Felipe, organizate de Departamentul de Sport. Activitățile se adresează băieților și fetelor născuți între 2011 și 2020, având perioade diferite de la 26 iunie până la 1 septembrie, desfășurându-se săptămânal pe toată perioada. Disponibilitatea orelor va fi de la 7:00 la 18:00 din 26 iunie până la 28 iulie și de la 7:00 la 16:00 din 31 iulie până la 1 septembrie, în funcție de modalitatea aleasă. Mai multe informații la https://cutt.ly/YwqyARFe.

Colonii pe muguri

Școlile San Juan Bautista și Antonio Machado își vor deschide porțile în vară pentru coloniile organizate de Departamentul Educației. În acest caz, activitățile se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani înregistrați în Arganda del Rey sau ai căror părinți lucrează în municipiu. Perioadele vor fi pe săptămâni între 23 iunie și 5 septembrie, cu activități care vor fi disponibile între orele 7:00 și 16:00. În perioadele iunie și iulie cele două centre educaționale menționate mai sus vor fi deschise, în timp ce în august și primele zile ale lunii septembrie taberele se vor desfășura doar la Centrul Cultural Pilar Miró. Mai multe informații la https://cutt.ly/SwqyA9BN.

Tabere de tineret

Departamentul de Tineret a pregătit diferite tabere pentru lunile de vară. În perioada 3-14 iulie, Enclava Tineretului va găzdui tabăra urbană „Aventură în natură”, cu o ieșire peste noapte în perioada 13-14 iulie pentru băieți și fete de la 9 la 14 ani. Activitatea se va desfășura între orele 9:00 și 14:00. Tot la acele date este oferit un proiect de supraviețuire la munte pentru tineri cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, care se va desfășura în Enclave Joven și în Sierra de Madrid.

În cadrul programării au fost pregătite două tabere externe, ambele pentru datele 21 – 30 iulie. Băieții și fetele de la 8 la 12 ani se vor putea bucura de o tabără multi-aventura în Sierra de Cazorla cu alpinism, tir cu arcul, paintball, rafting și multe alte activități. La rândul lor, tinerii cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani vor putea participa la o tabără de surf în Cantabria, învățând mai multe despre acest sport împreună cu alte activități. Toate informațiile și prețurile la https://cutt.ly/5wqySzEM.

Ateliere pentru copii pentru băieți și fete de la 2 la 9 ani

Activitățile de vară ale Departamentului Copilăriei pentru vârste cuprinse între 2 și 9 ani, care până în prezent se desfășurau la CRIA La Pecera, anul acesta se vor desfășura la Enclava Tineretului în perioada 31 iulie – 1 septembrie, pe perioade săptămânale și cu un program de la 9:00 la 14:00. Mai multe informații la https://cutt.ly/8wqyS6cp.

Sursa: De mâine, marți 23, vor fi disponibile pre-înscrierile pentru taberele și taberele de vară | Primăria Arganda