Consiliul Orășenesc Arganda > Arganda comemorează încă un an Ziua Internațională a Femeii cu o ceremonie la sediul ESMAR

Arganda del Rey are a comemorat încă un an Ziua Internațională a Femeii printr-un act în curtea centrală a sediului ESMAR, unde diferite reprezentanți ai Consiliului Femeii au procedat la citirea Manifestului întocmit cu ocazia acestei date. La eveniment a fost prezent primarul.

Arganda del Rey a comemorat încă un an Ziua Internațională a Femeii printr-un act în curtea centrală a sediului ESMAR, unde diferiți reprezentanți ai Consiliului Femeilor au procedat la citirea Manifestului pregătit cu ocazia a acestei date. primarul din Arganda, Guillermo Hita; consilierul pentru Egalitate și Diversitate, Mercedes López; și alți reprezentanți ai Corporației Municipale. În cadrul evenimentului, a fost păstrat un minut de reculegere în memoria victimelor Ucrainei.

Programarea va continua la 20: ore în pavilionul Ciudad Deportiva Príncipe Felipe cu un antrenament participativ al Clubului Municipal de Ritmă de Gimnastică Arganda unde vor participa împreună fetele și mamele entității. Toate activitățile pot fi văzute integral la https://www.ayto-arganda.es/wp-content/uploads/2022 / 03/Program-8-martie-.pdf.

Ieri, luni, la acelasi sediu ESMAR a avut loc prezentarea programului de activități, unde după rândul cuvintelor au susținut elevii de canto de la Școala Municipală de Muzică și Dans, sub îndrumarea profesoarei Lola Ruiz și acompaniați la pian de Alexandre Alcántara. După spectacol, a fost inaugurată expoziția „Drumul către Egalitate, o istorie esențială”, organizată de United World Cooperation. Această expoziție, prezentată de Silvia Hernández, responsabilă cu expozițiile la Mundo Unido, își propune să informeze, să sensibilizeze și să educe vizitatorii cu privire la pașii făcuți pe calea Egalității într-un mod distractiv și educativ. Se poate vizita până la 31 în luna martie de luni până vineri de la ora 9: 00 la 03: 03 și de 19: la 19: ore. Mai multe informații despre acesta la https://www.mundounido.org/elcaminoalaigualdad/arganda/.

Întoarcere

Sursa: Arganda comemorează încă un an Ziua Internațională a Femeii cu un eveniment la Sediul ESMAR | Primăria Arganda