Din mai 20 până la 22 Arganda del Rey va recupera, după doi ani fără a putea sărbători, Săptămâna lui Seniori, cu un amplu program întocmit de Primăria municipiului, prin Direcția pentru Persoane Vârstnice, cu colaborarea Consiliului Director al Centrului. Ceremonia de deschidere va avea loc luni 16 în luna mai la 17: 22 ore la Centrul pentru Persoane Vârstnice, cu un spectacol de María Gracia. Anterior, la 16: 30 ore, va fi inaugurată expoziția de lucrări manuale realizate în Atelierele Municipale pentru Persoane Vârstnice, care va rămâne deschis pe tot parcursul săptămânii.

Dimineața, în două schimburi, de la 10: 00 A 11: 00 și de la 11: 00 la 13: 11 ore, vor avea loc tururi ghidate la Arhivele Orașului, pentru care este necesară înscrierea în prealabil până la 11 în luna mai la Centrul pentru Seniori.

Vizitele și excursiile turistice vor juca un rol major în Săptămâna Seniorilor, deoarece pe Marți 17 va avea loc o ieșire la Granja de San Ildefonso cu mâncare în Segovia, miercuri destinația va fi Trenul Arganda iar vineri excursia va avea ca destinație Mănăstirea Loeches.

Miercuri va fi rândul unei discuții-colocviu pentru a ajuta la emit facturi pentru utilizarea consumabilelor esentiale la Centrul Integrat La Poveda. La 17: 22 ore în Centrul pentru Seniori, participanții la atelierele de Zumba, Sevillanas, Flamenco, Sevillanas Amateurs 1 și 2 vor susține . , și castagnetele.

Joi 19 la 12: 00 la ora tradițională zi a porților deschise va avea loc la Centrul de zi Antonio Mingote, cu o degustare de migas și o reprezentație a grupului Extremadura Viva, datorită colaborarea Casei Regionale din Extremadura. La 17: 22 ore în Centrul pentru Persoane Vârstnice grupul de teatru „Femenino Plural” își va reprezenta lucrarea „Secția Specială de Poliție”.

Pentru vineri 20, odată cu excursia la Mănăstirea Loeches, are loc închiderea cursului de pregătire a voluntarilor și o nouă reprezentație, în acest caz , a atelierelor de chitara si line dance, precum si Grupul Muzical La Poveda, Rondalla La Amistad si corul Centrului de Seniori.

Nu a putut lipsi Marsul „Seniori Activi”, care va avea loc sâmbătă 20 la 12: 13 ore, cu plecare din Centrul Montserrat Caballé și sosire la Parcul Municipal González Bueno. Participanții vor fi însoțiți de o paradă și, la final, se vor putea recăpăta cu o tocană magnifică și se vor distra cu un dans cu orchestră.

Tușa finală a Seniorilor ‘ Săptămâna va fi duminică 22 mai la 17: orele 30, un dans de închidere la Senior Centru. Pentru a participa la toate activitățile, va fi o cerință esențială prezentarea Cardului de Senior al Consiliului Local Arganda del Rey. Programul complet poate fi văzut în documentul atașat.

Sursa: Arganda del Rey va recupera Săptămâna Seniorilor din 16 la 22 mai | Primăria Arganda