Un accident rutier a curmat saptamana trecuta viata unei romance din Madrid. Femeia, de 29 de ani, a fost calcata de un autocar in timp ce traversa strada impreuna cu fetita de 4 ani pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs joi, 22 martie, inainte de ora 9 dimineata, iar victima, Anca Balanica isi ducea fetita la gradinita.

La traversarea unei strazi (Avenida Oporto), pe o trecere de pietoni semaforizata, femeia si copila au fost lovite din lateral de un autocar scolar. Mama a murit pe loc, dupa ce a ajuns sub rotile autocarului, iar fetita a suferit rani usoare, fiind transportata urgent la spital. Fetita se afla in afara oricarui pericol. Dupa ce si-a dat seama de tragedia care avusese loc, soferul autocarului a facut o criza de anxietate si a avut nevoie de asistenta psihologica.

Familia indurerata solicita acum sprijin financiar pentru repatrierea corpului neinsufletit in Romania al Ancai Balanica. Publicam in continuare comunicatul familiei:

Un suflet nobil, mereu aproape de prieteni, dispusa in tot momentul sa ii ajute pe cei care aveau nevoie de ea, o persoana care a trecut prin multe incercari de-a lungul vietii, dedicandu-si timpul familiei in special a fetitei pe care a dorit mereu sa o tina aproape de ea in pofida greutatilor.

accident-AncaBalanica2Inainte cu o zi de accident obtinuse dupa multi ani un contract de munca lucru care a bucurat-o foarte mult, permitandu-i in acelasi timp sa viseze la o viata mai linistita si un viitor mai bun pentru ea si cei dragi.

Bucurie care in schimb a durat doar o clipa, dat fiind ca gheara neagra a mortii a rapit-o de langa totii cei pe care ii iubea, lasand astfel un gol imens in sufletele lor, intr-un ultim gest a demonstrat inca o data faptul ca iubirea de mama a  invins inclusiv moartea salvandu-si fetita care urma sa aiba aceiasi soarta.

In numele familiei si al prietenilor, se face un apel catre toate persoanel care doresc sa ajute familia tinerei mame Anca Balanica, pentru a-si odihni  sufletul acasa, pe pamant romanesc.

Este nevoie de 5000 euro si orice donatie este binevenita si se multumeste! Contul este deschis la CAJA MADRID, MADRID, ESPANA IBAN ES53 2038 1147 31 3001536363 BIC: CAHMESMMXXX 2038 1147 31 3001536363 pe numele STEFAN IONEL BALANICA.

Accidentul a fost subiect si in ziarul El Pais si Adevarul. Pentru mai multe informatii, familia pune la dispozitie urmatoarele telefoane: 617 357 635, 671844009 (Ancai) – 697175727 (Oana Matei).