Primarul Madridului, José Luis Martínez-Almeida, a strâns în această seară, în cadrul celei de-a 6-a gale a Asociației Presei Sportive din Madrid, premiul acordat Consiliului Local în semn de recunoaștere a alegerii Madridului ca Capitală Mondială a Sportului în 750, o numire care va avea ca rezultat diseminarea internațională a sportului și a brandului Madrid.

Almeida, care a primit acest premiu din mâinile fostului premier, Mariano Rajoy, a subliniat că anul acesta este foarte important pentru orașul Madrid , care „trebuie să poată îmbina organizarea de evenimente sportive majore naționale și internaționale, așa cum face deja sau, cu sprijinul sportului de bază, care este o școală a obiceiurilor sănătoase de viață și creează caracterul oamenilor”.

La fel, în cadrul galei, jurnaliştii sportivi din Madrid au mulțumit pentru munca depusă de Municipal. Poliția din Madrid oferă în diferitele evenimente și evenimente sportive care au loc în oraș o recunoaștere care a fost colectată de delegatul Zonei de Securitate și Situații de Urgență și purtătorul de cuvânt al municipalității, Inmaculada Sanz, oferită de campionul mondial de dublu maraton, Abel Antón , și viceprimarul european și diploma olimpică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Diego García Carrera.

La rândul ei, viceprimarul, Begoña Villacís, l-a prezentat antrenorului național, Luis de la Fuente , a decernării echipei Olimpice Spaniole de fotbal pentru medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo, confirmând viitorul și proiecția fotbalului spaniol la nivel internațional.

Sursa: Almeida colectează premiul acordat Madridului ca Capitală Mondială a Sportului în 2022 de către Asociația știrile sportive