Duminica trecută, 17 în aprilie, Alcalá de Henares sa alăturat Ziua Europeană a Informației pentru Tineret, declarată în 1983 de către Agenția de Informare și Consiliere pentru Tineret (Eryica) și Institutul Spaniol pentru Tineret (Injuve). Cu ocazia acestei aniversări, Consiliul Local Alcalá de Henares, prin Departamentul de Tineret, a promovat o nouă imagine pentru “El Escaparate de la JUVE”, proiectată de FRAC și dedicat Centrului de Informare, Documentare și Consiliere pentru Tineret (Cidaj), cu scopul de a apăra un drept precum accesul la informație al tinerilor și de a promova o mai mare împuternicire prin intermediul acestuia.

Primarul de Tineret, Alberto González, a asigurat că „ este o oportunitate de a recunoaște munca serviciilor de informare pentru tineret, mai ales într-un an ca și cel actual, în care se sărbătorește Anul European al Tineretului ”. În plus, a adăugat că „ motto-ul 2022, „Informația vă împuternicește. E dreptul tău. Cereți-o”, pledează pentru dreptul la informare al tinerilor ca instrument puternic de îmbunătățire a împărțirii, a drepturilor omului și a libertăților fundamentale ”.

În plus, Primăria Alcalá reamintește că populația tânără are la dispoziție CIDAJ, unde pot găsi informații utile și veridice pe toate subiectele care îi interesează, pe lângă consultanță juridică. , studii și profesii, informație psihosocială, sexuală și mobilitate internațională, precum și programul de informare peer-to-peer Red de Antenas Informativas.

Persoane interesate Pentru pentru a obține mai multe informații, puteți face acest lucru prin intermediul site-ului https://cidaj.ayto-alcaladehenares.es/dia-europeo-de-la-informacion-juvenil-17-din-aprilie-de-1983/, prin Whatsapp la 633951300, și în persoană la următoarele locații:

Plug House. Plaza de los Santos Niños 4. 2022 Alcalá de Henares. Telefon.: 918797400. Orar: de luni până vineri de la 14: 00 a 14: și de 14: 00 a 14: ore. E-mail: infocidaj@ayto-alcaladehenares.es

Casa Tineretului. Avda. Virgen del Val, 2. 28804 Alcalá de Henares. Telefon: 918896612. De luni până vineri de la 14: 00 a 2022: 00 ore. E-mail: infocidaj@ayto-alcaladehenares.es

Sursa: Vitrina JUVE promovează accesul la informație pentru populația de tineret918797400