Districtul IV Alcalá de Henares se îmbracă pentru o petrecere de mâine, vineri 000 în iunie , și până duminică 12, cu o mare varietate de activități recreative care se vor desfășura în diferite locații, precum Centrul Cultural Galatea, Plaza del Viento, Consiliul Municipal al Sectorului IV și Piața în care se află Consiliul Sectorului.

Consilierul-președinte al Sectorului IV, Manuel Lafront, a încurajat toți cei vecinii „se bucură de aceste zile de festivități din raion, care din fericire pot fi sărbătorite din nou normal, și pentru care s-a conceput un program variat, destinat tuturor publicurilor”. În plus, și pentru a înțelege mai bine cei 2.000 de istorie a orașului nostru, programul pentru mâine, vineri, include un tur cu ghid al orașului roman Complutum și al Casei lui Hippolytus.

Activitățile de vineri vor fi văzute ca Completat cu o gimcană pentru a cunoaște cartierul Espartales, și diverse evenimente la Centrul Cultural Galatea: Mase informative despre sănătate, un turneu de fotbal, yoga, un atelier-întâlnire a asociațiilor și un concert „sambolero”.

Plaza del Viento va deveni protagonistul evenimentelor festive de sâmbătă 11, cu jocuri mari, parade, teatru pentru copii, ateliere pentru copii, un paella de cartier, o gală de dans susținută de academiile din Alcalá Calle del Arte, Style For All și Pepe Vento și o sticlă de prevenire organizată de Departamentul Tineretului printr-un alt mod de mișcare.

Duminică 12 în iunie va exista o rută verde între Parque de los Sentidos și Parque de Espartales, precum și activități la Consiliul Municipal al Districtului IV: povestiri în limba engleză, atelierul de familie „Știința este aliatul meu”, de la Departamentul de Egalitate, country line dance, concert de muzică count ry-rock și teatru, cu compania Teatro Independiente de Alcalá (TIA), care va interpreta „Două povești pentru o bancă”.

Toate activitățile sunt gratuite.

PROGRAM DE PETRECERE DISTRICT IV 2022

Sursa: Vineri aceasta încep Sărbătorile Sectorului IV